Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Botwinka s rebarborou

Pod názvem botwinka se skrývá mladá červená řepa, ze které naši polští sousedé připravují skvělou stejnojmennou polévku, která je doslova plná zeleniny. Nechybí ani sezónní rebarbora, dodá polévce zajímavě nakyslou chuť.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 160 min

180 min (20 min příprava + 160 min tepelná úprava)

22. 6. 2015 21:55

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 407 kJ / 336 kcal
Bílkoviny9,41 g
Tuky3,70 g
Vláknina10,75 g
Cholesterol 10 mg
Sodík 191 mg
Sůl0,37 g
Sacharidy62,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Bótwinka - mladá vyjednocená červená řípa. V kuchyni se zpracovává celá i s listím. Přidávám ještě lžíci barščového koncentrátu, ale s ohledem na fakt, že na Čechách se neprodává, v surovinách neuvádím.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: polevka botwinka topreceptý hrnkový čokoládový dort

Suroviny: voda, skelet kuřecí, mrkev, rebarbora, cibule, petržel, brambory, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř mletý, pórek, jogurt, cukr, ocet jablečný

TopRecepty.cz

Botwinka s rebarborou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0BE3