Profouknuté bulky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 434 kJ / 2 016 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,32 g |
Tuky | 34,92 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 355,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Troubu rozpaluji předem, tak, abych mohla péct třeba hned po nakrájení „bulek“. Před pečením není třeba bulky, pokud je při krájení a přenášení nějak nešetrně nesmáčknete, déle kynout – mohly by překynout a při pečení se pak už nezvednou.
Pekárnománie -> www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2018 20:58
magdalenka: děkuji za vyzkoušení, pochvalu receptu i fotku
28. 2. 2018 19:21
Skvelé!!! Cesto ako pena, zvonku chrumkavé...jediný problém - jedna dávka nestačí. (Pridávam foto.)
4. 12. 2017 21:06
Pri pohledu na foto uz voni jako by byly pod nosem Ty musi byt moc dobre..........
4. 12. 2017 19:50
cathleen: Ja viem...a preferment "zvládam". Kvások nie.
4. 12. 2017 12:38
magdalenka, Iljusa: veliké díky, holky
Pokud budete mít chuť, vyzkoušejte - pečivo s prefermentem voní i chutná neobyčejně dobře
Pokud budete mít chuť, vyzkoušejte - pečivo s prefermentem voní i chutná neobyčejně dobře
4. 12. 2017 12:02
Úplně si představím to křupnutí
3. 12. 2017 22:10
nádherné...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 12 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 14 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 27 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 40 minutami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 2 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 2 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 2 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 2 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 3 hodinami
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Další recepty
Tématické fráze: bulky z žitné mouky
Suroviny: voda, mouka celozrnná pšeničná jemná, droždí čerstvé, voda, droždí čerstvé, sůl, olej, mouka celozrnná žitná jemná, mouka hladká
Profouknuté bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4j8J
7 názorů