Pstruh na bylinkovém másle s novými brambůrkami
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 203 kJ / 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,54 g |
Tuky | 82,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 12 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 20 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 21 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 5 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 5 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 7 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 8 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 10 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 10 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Ptačí mléko: Oblíbený retro dezert je levný a rychlý. Zvládnou ho i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: pstruh na bylinkovém másle petrželové brambor pstruh na bilinkovém másle pstruh na másle s bylinkami pstruh na bilynkovém másle filátka ze pstruha pstruh na bilinkovém másle petrželové brambor bylinkové máslo na pstruhy pstruh bylinkové maslo recept na pstruha v troubě s bylinkovým másle
Suroviny: pstruh, čerstvé bylinky, pepř čtyř barev, sůl hrubozrnná, česnek, máslo, brambory rané
Pstruh na bylinkovém másle s novými brambůrkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XzRm
0 názorů