Jednoduchý "tatarák" z hub
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 255 kJ / 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,36 g |
Tuky | 51,74 g |
Vláknina | 33,10 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 37,19 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2019 18:40
MamlajdaD:
22. 10. 2019 18:14
tejaja (moderátorka): Terezko, to je paráda, nejenom fotka, ale celý fotopostup! Moc děkuji za vyzkoušení receptu a jsem opravdu ráda, že ti to chutnalo. A jsem ještě jinak ráda, a to proto, že já nemám možnost si z houbiček cokoliv sama udělat a vyfotit, houbičky už se mnou nekamarádí. Ještě, že jsi tak moc hodná a přidáš mi ty tvoje krásné fotky! Mám moc velkou radost a za vyzkoušení i za fotografie ti na sto tisíckrát děkuji! Opravdový dík a zdravím!
22. 10. 2019 17:41
Práve dojedené a je to výborné. Použila som jesennú klasiku - podpňovky (václavky).
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 13 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 21 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 22 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 6 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 6 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 8 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 9 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 10 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 10 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jehněčí a kůzlečí maso: Vyberte si oblíbený pokrm z přehledného seznamu
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Další recepty
Tématické fráze: recepty z hub jednoduchy recept z hub tatarák z hub
Suroviny: houby, žloutek, pepř, olej, kečup sladký, hořčice, protlak rajčatový, topinka
Jednoduchý "tatarák" z hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3AzO
3 názory