Svíčková na smetaně III
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 435 kJ / 2 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,89 g |
Tuky | 136,70 g |
Vláknina | 69,60 g |
Cholesterol | 293 mg |
Sodík | 3,66 g |
Sůl | 8,90 g |
Sacharidy | 102,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 9. 2023 11:29
Kdepak zůstala ta smetana ?
31. 7. 2023 13:26
Dělám stejně, jen maso špikuju.. s dovolením jsem přidala foto
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 7 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 15 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 16 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 14 minutami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 19 minutami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 2 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 3 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 5 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 5 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 5 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 5 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Svíčková omáčka pro začátečníky: Vysvětlíme postup přípravy krok za krokem
Další recepty
Suroviny: kýta hovězí, slanina, cibule, mrkev, petržel, celer, sůl, pepř černý, bobkový list, koření nové koření, vývar, cukr, citron, šťáva citronová, olej
Svíčková na smetaně III
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rAlL
2 názory