Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékaný chřest a pošírovaná vejce (Dělená strava podle LK - Zvířata)

Čerstvý zelený chřest dostaneme zejména na jaře, kdy je jeho sezóna. Stačí jej lehce blanšírovat a poté zapéct se šunkou a sýrem. Skvělým doplňkem k takto připravenému chřestu jsou pošírovaná vejce. Ideální pokrm na lehkou večeři.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

25. 3. 2021 12:04

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 551 kJ / 371 kcal
Bílkoviny42,50 g
Tuky19,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 133 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,50 g
Sacharidy7,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept inspirován internetem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: chřest zelený, sůl, šunka, sýr tvrdý, olej olivový, vejce, ocet, voda, omáčka chilli

TopRecepty.cz

Zapékaný chřest a pošírovaná vejce (Dělená strava podle LK - Zvířata)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VXv9

Naposledy jste si prohlédli