Sous vide dezert Pot de Caramel
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 666 kJ / 1 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,92 g |
Tuky | 114,78 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 952 mg |
Sodík | 179 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 117,16 g |
Postup přípravy
-
Lauben Sous Vide Stick je ideálním pomocníkem do kuchyně pro každého, kdo chce ušetřit hodiny strávené u sporáku, a přesto dostat z ingrediencí maximum.
Poznámka autora receptu
Recept vznikl za přispění Markéty Marešové alias foodblogerky Lžička cukru.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 12. 2022 15:26
Lauben: rcp mne zaujal a zajímalo mne, co to je Lauben Sous Vide Stick a objevila jsem tam i Tvůj receptík: www.lauben.com/cs/recepty-sous-vide-dezert-pot-de-caramel/ A pokud tomu dobře rozumím, jedná se pouze o zavařování pomocí uvedeného přístroje.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 13 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 20 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 22 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 5 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 6 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 8 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 9 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 10 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 10 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
Jak má vypadat správně propečený steak? Řekneme si, jak se jednotlivé varianty liší
Další recepty
Suroviny: cukr krupice, máslo, smetana ke šlehání, mléko, žloutek, smetana zakysaná
Sous vide dezert Pot de Caramel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L96qr
1 názor