Segedínský guláš z krůtího masa z pomalého hrnce
Segedínský guláš se tradičně dělá z vepřového masa. Tento recept je však založen na jemnějším a méně tučném krůtím mase. Výhodou je také vaření v pomalém hrnci, který se prakticky postará o nejdelší část přípravy. A ke guláši pak nesmí chybět knedlík.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 12 608 kJ / 3 013 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,42 g |
Tuky | 195,09 g |
Vláknina | 35,27 g |
Cholesterol | 531 mg |
Sodík | 5,63 g |
Sůl | 13,75 g |
Sacharidy | 93,60 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 8. 2023 23:13
19. 8. 2023 23:11
cathleen: Moc děkuji
19. 8. 2023 22:54
19. 8. 2023 21:27
23. 7. 2023 17:34
22. 7. 2023 21:40
Verunko s tím krůtím masem a sladkokyselým zelím to bylo takové jemnější než klasický segedín,tak jsem to tady přidala
Jarunko,pokud uděláš tak snad si pochutnáte
Maruško,manžel mi dělává"dvorního"kráječe,tak ten zbytek se už pak dá nějak zvládnout
22. 7. 2023 20:12
22. 7. 2023 15:36
21. 7. 2023 20:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 8 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 16 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 17 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 1 hodinou
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 1 hodinou
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 4 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 5 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 6 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 6 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 6 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 6 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Suroviny: maso, zelí sterilované, cibule, špek, vývar masový, sádlo, kmín celý, paprika sušená sladká, bobkový list, koření nové koření, pepř, sůl, smetana 12%, mouka hladká, cukr
Segedínský guláš z krůtího masa z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk2Xp
9 názorů