Francouzská kuřecí polévka s fazolemi
Není nic lepšího v sychravých dnech, než talíř plný syté polévky připravené s láskou. Až před vámi bude na stole, v něm od zeleniny, luštěnin po maso vše tak akorát a navíc zalito horkým, bylinkami vonícím vývarem, hned bude den veselejší.
Suroviny pro 1 litr
1 litr
Nutriční hodnoty
Energie | 20 719 kJ / 4 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 291,85 g |
Tuky | 64,05 g |
Vláknina | 735,88 g |
Cholesterol | 136 mg |
Sodík | 15,07 g |
Sůl | 32,78 g |
Sacharidy | 435,21 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace :ReceptyOnLine.cz upraveno dle chuti a potřeby.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 12. 2023 22:30
12. 12. 2023 22:18
30. 11. 2023 13:08
30. 11. 2023 12:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 11 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 14 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 18 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 21 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Právě bylo uvařeno:
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
ctomala uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 7 hodinami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 8 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 10 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 10 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 11 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 13 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 13 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 14 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plněné kynuté knedlíky podle bronzových kuchařů z olympiády: Kouzlo je ve vanilkovém krému a makové drobence
Francouzské brambory - jak je připravit podle oblíbených receptů. Jaké použít brambory, co k nim přidat a jak vše zapéct
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Další recepty
Suroviny: máslo, olej olivový, cibule červená, prsa kuřecí, mrkev, celer, pórek, rajče, vývar kuřecí, špenát čerstvý, česnek sušený, sůl, pepř mletý, fazole bílé, libeček
Francouzská kuřecí polévka s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkmEk
4 názory