Žampionové ragú s paprikovou smetanovou omáčkou
Jednoduchá žampionová směs vhodná jako samostatný pokrm nebo jako omáčka k masu. Orestované žampiony spojíme se smetanovou omáčkou, kterou nám přirozeně zahustí cibule. Chutě volte podle sebe, můžete omáčce přidat také pálivost.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 839 kJ / 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,68 g |
Tuky | 57,41 g |
Vláknina | 13,19 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 736 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 21,42 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč
mares-mikulas uvařila před 21 minutami
Jablkový závin z listového těsta
p.tanclova uvařila před 1 hodinou
Jednoduchá cibulová omáčka ke steaku
Maxman uvařila před 1 hodinou
Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
danila uvařila před 2 hodinami
Kynutý koláč s jablečnou náplní
keijei uvařil před 2 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
Manelka uvařila před 2 hodinami
Kotlety se šlehačkou
jalamo uvařila před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
sikorovaadel uvařila před 10 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
Petra.kaw uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Další recepty
Suroviny: žampióny, slanina, olej olivový, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, hořčice, pasta papriková, vývar masový, smetana, petrželka
Žampionové ragú s paprikovou smetanovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5g6p
0 názorů