Malinovo-čokoládové muffiny bez lepku, mléka a vajec
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny sypké suroviny odměříme do mísy a důkladně je promícháme. Poté přidáme tekuté suroviny a vymícháme středně řídké těsto. Pracujeme rychle, aby těsto…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 008 kJ / 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 26,00 g |
– nasycené | 14,00 g |
– nenasycené | 7,80 g |
–– mononenasycené | 7,00 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,00 g |
– cukry | 53,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Všechny sypké suroviny odměříme do mísy a důkladně je promícháme. Poté přidáme tekuté suroviny a vymícháme středně řídké těsto. Pracujeme rychle, aby těsto…
Nejprve promícháme všechny sypké suroviny, poté přilijeme olej a po částech přiléváme vodu a metličkou nebo šlehačem vypracujeme ne příliš řídké, ale snadno roztíratelné…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Znáte historii koláčků štěstí? Přípravou křupavé dobroty i věštěním budoucnosti se pobaví celá rodina
Okurková voda je zdravá limonáda plná vitamínů a bez cukru. Hravě ji připravíte i doma
Štrúdl podle babičky Terezy Bebarové: Je z dvojího těsta a chutná božsky, říká moderátorka Peče celá země