Dort housenka
Recept ještě nebyl hodnocenTěsto: Vymažeme si dva srnčí hřbety a těsto do nich nalijeme a upečeme. Na housenku budeme potřebovat jeden celý hřbet, který si rozřízneme a pomažeme marmeládou. Z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Těsto: Vymažeme si dva srnčí hřbety a těsto do nich nalijeme a upečeme. Na housenku budeme potřebovat jeden celý hřbet, který si rozřízneme a pomažeme marmeládou. Z…
Korpus nalijeme do srdcové formy a upečeme. Necháme vystydnout. Srdce 2x rozřízneme, spodek promažeme marmeládou, přiložíme další korpus a ten promažeme ušlehanou…
Upečeme korpus, necháme vychladnout. Pak ho rozřízneme,pomažeme čím kdo má rád, já dala marmeládu a krém, co mi zbyl z předešlého dortu. A vršek zdobíme obarvenou…
Dort klasicky rozkrojíme na dvakrát, promažeme krémem a necháme několik hodin schladnout. Poté teprve potáhneme modelovací hmotou a vymodelujeme čápa a ostatní dekorace.…
Mléčná marcipánová hmota - postup opět popsán v netradičních dortech.
krém nutela: jednu střední nutelu ušleháme se změklým máslem a půlkou vanilkového cukru, já jsem přilila trošku bayleis a výsledek úžasný!
Mramorový korpus je prokládaný krémem a zalitý čokoládou. Po ztuhnutí se na něj položí krajkový gumový ubrus a přetře krémem (opatrně, ať nevleze pod něj), odděláme a je…
Korpus dvakrát překrojíme, promažeme tvarohovým krémem a poklademe banány. Povrch namažeme máslovým krémem s pudinkem, to kvůli potahovce. Zdobíme dle fantazie.
Upečeme korpus podle návodu, necháme vystydnout. Korpus rozřízneme v jedné třetině, pomažeme tvarohem, který smícháme s moučkovým cukrem. Množství záleží, jak kdo má rád…
Korpus upečeme dle návodu a necháme vychladnout. Poté ho dvakrát překrojíme. Máslo vyšleháme s cukrem a žloutky a přišleháme vychladlý pudink. Pudink uvaříme dle návodu…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Velikonoční trhy v Praze provětrají peněženku: Langoš za 160 Kč, perníčky stojí 250 Kč a marcipán je za 300 Kč
Unikátní český sýr Blaťácké zlato: Připravte si jej třeba jako smažák s hořčičným dipem!
Retro cukroví: Sandokanovy oči, ledovky i burizonové hromádky byly kdysi velkými hity. Připravují se s úspěchem i dnes