Králičí svíčková na tymiánu
Recept ještě nebyl hodnocenVelmi jemné a malé válečky králičí svíčkové opatrně rozprostřeme na talíř. Vše osolíme mořskou solí, opepříme čerstvě mletým pepřem a posypeme ze snitků odrhnutým…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 423 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,42 g |
– nenasycené | 0,52 g |
–– mononenasycené | 0,33 g |
–– polynenasycené | 0,19 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 58 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Velmi jemné a malé válečky králičí svíčkové opatrně rozprostřeme na talíř. Vše osolíme mořskou solí, opepříme čerstvě mletým pepřem a posypeme ze snitků odrhnutým…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Turecké manti: Miniaturní taštičky z tenkého těsta se plní masem i bramborami, orientální šmrnc jim dá speciální omáčka
Trochu „opilá“ limonáda: Chlebový kvas zažene žízeň, osvěží a hlavu vám nezamotá. Takhle jej připravíte doma
Norsko na talíři: Norové si pochutnávají na rybách, zvěřině nebo speciální sladké kaši