Marinované kančí panenky a hřbety
Recept ještě nebyl hodnocenZvěřina, zvláště pak divočák, potřebuje marinovat a odležet. Jen tak si na mase skutečně pochutnáte. Úprava se sladkokyselou marinádou je osvědčená verze. Zvolené části…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 216 kJ / 291 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 0,10 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zvěřina, zvláště pak divočák, potřebuje marinovat a odležet. Jen tak si na mase skutečně pochutnáte. Úprava se sladkokyselou marinádou je osvědčená verze. Zvolené části…
Kůži na prsou nařežeme do mřížky, osolíme, položíme na mřížku do pekáče kůží nahoru a vložíme do rozpálené trouby na 220 C. Pečeme z obou stran, dohromady cca 12 minut.…
Žebra večer před pečením naporcujeme, osolíme a potřeme hojně marinádou.Druhý den dáme žebra v pekáčku do rozpálené trouby, podlijeme trochou piva a vody, přiklopíme a…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Mozarella: Ta pravá hvězda salátu caprese se vyrábí z buvolího mléka. Zkuste ji třeba zapečenou s bramborami
Odkud je čokoláda? Kakao vařili už Mayové, pro Aztéky byly kakaové boby platidlem
Domácí rajčatový protlak si uchová pravou chuť rajčat. Jen je potřeba dbát na správnou hustotu i chuť, aby byl výsledek dokonalý