Plněný krůtí krk - kosher
Recept ještě nebyl hodnocenKožu z krkov poriadne premyjeme. Jednu časť uzavrieme špáradlom a pripravíme na plnenie. Pripravíme si plnku. Plnka: Na husacej masti opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kožu z krkov poriadne premyjeme. Jednu časť uzavrieme špáradlom a pripravíme na plnenie. Pripravíme si plnku. Plnka: Na husacej masti opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu…
Do misy rozklepneme vajcia a vyšľaháme ich so soľou a zázvorom.Vyšľahané vajcia vymiešame s husacou masťou a pridáme nadrvený maces. Dobre vymiešame a za stáleho…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami