Čokoládový dort s pistáciovým krémem a ganache polevou
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny suroviny na korpus smícháme, pečeme v troubě na 160 stupňů cca 35-40 minut. Necháme vychladnout.Smetanu vyšleháme do tuha, poté zašleháme mascarpone, cukr a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 046 kJ / 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 23,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 21,00 g |
–– mononenasycené | 11,00 g |
–– polynenasycené | 10,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Všechny suroviny na korpus smícháme, pečeme v troubě na 160 stupňů cca 35-40 minut. Necháme vychladnout.Smetanu vyšleháme do tuha, poté zašleháme mascarpone, cukr a…
Pokud máte rádi cheesecaky, zkuste upéct pistáciový. Je voňavý, příjemně sladký tak akorát a velice jemný. Pistácie v něm na chuti určitě poznáte. Ať ho podáte s…
Promíchejte mandlovou mouku s moučkovým cukrem.Krupicový cukr svařte s 50 ml vody na cukrový sirup.Bílky ušlehejte do polotuha, snižte rychlost a zvolna za stálého…
Z uvedených surovin vypracujte těsto a dejte zabalené do fólie odležet do lednice nejlépe přes noc (min. 3 hodiny). Těsto rozválejte na plát cca 1 mm a vykrajujte…
Ušleháme bílky s polovinou cukru, přidáme do nich 4 lžíce vody nebo pomeranč. šťávy, druhou polovinu cukru přidáme do žloutků, které rovněž vyšleháme. Bílky opatrně…
Žloutky ušleháme s cukrem, za stálého šlehání přidáváme olej a vodu, postupně lehce vmícháme obě mouky smíchané s práškem do pečiva a nakonec opatrně sníh z bílků.…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Koláčky až z Lisabonu: Víte, že za objev pastéis de nata vděčíme mnichům z portugalského kláštera?
Dietoložka britské královské rodiny, Gabriela Peacock, pokřtila novou knížku a prozradila, jak rychle zhubnout i omládnout
Víte, proč se chlebu říká Boží dar? Nejběžnější potravina prý umí chránit i před uhranutím