Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Recept ještě nebyl hodnocenBábovka už po celá desetiletí patří mezi nejoblíbenější moučníky českých kuchyní. Tato bábovka je příjemně vláčná díky zakysané smetaně a strouhanému jablku a zajímavě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Bábovka už po celá desetiletí patří mezi nejoblíbenější moučníky českých kuchyní. Tato bábovka je příjemně vláčná díky zakysané smetaně a strouhanému jablku a zajímavě…
Bublanina je rychlý a snadný moučník, který stihnete připravit za pár minut. Připravit ji můžeme z kompotovaného i čerstvého ovoce, záleží jen na vás, které ovoce zrovna…
Léto má řada z nás spojené s čerstvým ovocem a skvělými pečenými moučníky. Bublanina patří mezi známou klasiku, kterou pečeme během celého roku, nejen v létě. Sladké…
Velmi oblíbená buchta na plech, která nás ihned přenese zpět do dětství. Pudink se peče dohromady s těstem, díky tomu vznikne zajímavá mozaika a typický vlnitý povrch.…
Honí vás mlsná, nebo očekáváte hosty? Vyzkoušejte rychlou bábovku s nastrouhanými jablky, která je vláčná a chutná i voní po jablkách. Podle tohoto receptu ji zvládne i…
Perníková buchta patří mezi velmi oblíbené moučníky na plech, a tak není divu, že můžete narazit na desítky receptů. S marmeládou, povidly, cuketou či jablky, tolik…
Pokud vám došla vejce nebo je ze zdravotních důvodů nemůžete, pak je tento recept právě pro vás. Palačinky se totiž dají připravit i bez vajec, ze surovin, které máte…
Už jste slyšeli o máslové marinádě? Pokud ne, doporučujeme ji vyzkoušet co nejdříve. Upečte v ní kuřecí kousky nebo rovnou celé kuře a máte výborný rodinný oběd na stole…
Muffiny jsou skvělým doplňkem ke kávě nebo ke svačince. Porce akorát do dětské ruky. Vyzkoušejte, příprava je snadná a rychlá na přípravu. Díky nastrouhaným jablkům jsou…
Rebarbora obsahuje spoustu vitamínů, minerálů a vlákniny a navíc má zajímavou kyselou chuť. Vyzkoušejte ji v pečeném moučníku z tvarohového těsta s pokrájenou rebarborou…
Hotové listové těsto se dnes dá běžně koupit v obchodě, takže se nemusíte zdržovat jeho přípravou. Listové šneky jsou proto rychlým a snadným moučníkem a je jen na vás,…
Šťavnatá buchta, která je vláčná díky mrkvi a banánu, a je potřená výborným tvarohovým krémem. Afrika řezy jsou tolik oblíbené právě kvůli svěží chuti a jemné…
Mrkvový dort je hitem posledních let a mohou si ho dopřát i ti, kdo si hlídají štíhlou linii. Díky mrkvi je tento moučník vláčný a přirozeně sladký. S naším hrníčkovým…
Skočte si do sklepa pro pár jablíček a připravte si výborný koláč jako od babičky. Dva pláty křehkého máslového těsta, které jsou proložené vrstvou šťavnatých jablek s…
V poslední době se asijská kuchyně díky rychlým občerstvením těší veliké oblíbenosti. S receptem na pečený bůček ve výrazné marinádě podniknete cestu na tento kontinent…
Vynikající moučník na nedělní odpoledne ke kávičce s rodinou nebo s přáteli. Jednoduchý a výborný moučník vonící skořicí a ovocem se zlatou drobenkou na povrchu. Dezert,…
Chcete připravit sladkou snídani, která je bez cukru a vhodná i pro děti? Upečte banánové vafle. Těsto slazené banánem snadno připravíte ručním šlehačem. Po upečení ve…
Pokud rádi mlsáte, ale preferujete zdravější životní styl, jistě se vám bude hodit recept na zdravý moučník. Upečte si s námi hrnkové řezy s ovesnými vločkami. Podzimní…
Palačinky jsou klasika, kterou milují nejen děti. Můžeme je připravovat na sladko či na slano a kombinovat se vším možným. Dnes použijeme méně tradiční těsto, které je…
Není čas na velké pečení, ale rodina si žádá něco dobrého ke snídani? Upečte jim šátečky z listového těsta, které skvěle poslouží i jako rychlovka ke svačině. Díky…
Ať už dětem na svačinu nebo hostům ke kávě při nedělním odpoledni, jsou tyto mrkvové muffiny skvělou volbou. Vláčné těsto vonící po skořici uvnitř s křupavými kousky…
Kynuté těsto, máslo a skořice, to je nádherný estonský kringel. Příprava může vypadat docela obtížně, ale opak je pravdou. Pokud milujete švýcarky, trdelník nebo…
Celá vejce vyšleháme v mixeru s krystalovým a vanilkovým cukrem, přidáme olej, vodu a nakonec mouku s kypřícím práškem. Těsto rozdělíme na poloviny. První dáme na…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 22. 5. 2024 18:06
Glazované zelenině neodolá ani největší odpůrce zdravé stravy. K docílení lesklého povrchu stačí pouze trocha másla a vody
Lívance nadýchané jako peříčko: Ukrajinské oladyi od Inny z Charkova jsou fantastické hlavně díky jedné ingredienci
Dokonale vláčné rumové bábovičky alias Baba au rhum. Víte, kdo je vymyslel a jak se dělají?