Holka u plotny vám poradí ty nejlepší recepty na slané i sladké dobroty
Seriál "Holka u plotny radí" vám představí ty nejchutnější slané a sladké recepty z české i zahraničních kuchyní, osobně vyzkoušené foodblogerkou a dlouholetou kulinární redaktorkou Šárkou Adámkovou. Často jde o velmi úsporné a skromné recepty, které si může připravit každý.
Kdo je "Holka u plotny"?
Šárka Adámková je dlouholetá kulinární redaktorka a gastronomická novinářka. Vaří, peče, sbírá kuchařky, vede kurzy vaření i online kurzy pečení, více než 15 let píše o jídle a je autorkou mnoha set článků z kulinárního prostředí. Založila facebookovou skupinu Skromné vaření a pečení pro každého, kde se věnuje tradiční a úsporné kuchyni, a má instagramový profil Holka u plotny.
"Holka u plotny" a nejoblíbenější recepty
Co se týče receptů, Holka u plotny vám poradí ty nejlepší recepty, po kterých se budete olizovat až za ušima. Mezi nejoblíbenější patří.
- Sladké pečení: čokoládový dort, cheesecake, cukroví, bábovky všech druhů, koláče kynuté i nekynuté, dezerty do skleniček, taštičky a spousta dalšího,
- Polévky: cibulačka, chlebová, dýňová, tuniská, zelňačka apod.,
- Hlavní jídla: pečené kuře, špagetová hnízda, kuře na paprice, koprovka atd.,
- Další: džemy, zapečené tousty, velikonoční nádivka, chalupářská omeleta atd.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 19 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přečtěte si Zobrazit více
Letošní hity v pečení cukroví: Upečte si popraskané crinkles nebo makové linecké!
Otevírací doba obchodů na státní svátky 5. a 6. července přehledně: Kde bude víkendový provoz a kde si bez potíží nakoupíte?
15 tipů na domácí jedlé dárky: Ořechy v medu, směsi koření, domácí "vegetu" nebo čokoládový likér můžeme připravovat už teď