Rady našich babiček. Nadčasová, levná, praktická a hlavně spolehlivá moudra, která prověřil čas
Rady našich babiček neztrácí časem na hodnotě, naopak se k nim stále rádi vracíme. V našem seriálu si je budeme připomínat a věříme, že mnohým z nás dobře poslouží.
Připomeneme si, jak se dají vylepšit různá jídla, napravit drobné nehody a chyby při vaření, nebo jak si poradit s čištěním a úklidem v domácnosti či zpracováním produktů ze zahrady a volné přírody. Budou se nám hodit i rady z domácí medicíny, které jsou často to první, po čem v případě potřeby sáhneme. Rady našich babiček jsou vždy nadčasové, levné, praktické, spolehlivé a hlavně moudré.
Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 23 Další
Další témata
Další recepty
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 20 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Reportáž ze školní jídelny, kde mají salátové bary a pečou si vlastní chleba. Nástupní plat kuchaře byl přitom 18 000 hrubého
Pivo za kačku a guláš za šest korun. Jak to vypadalo v socialistických restauracích?
Pečeme s Ivou: Černé rohlíčky jsou maličká sladká chuťovka, kterou připravíte do hodiny. Uvnitř vláčné, nahoře křupavé chutnají skvěle