7 pomazánek z cizrny nám příjemně doplní jídelníček. Dobře chutnají, jsou výživné a navíc s nimi ušetříme
Pomazánky z luštěnin jsou dobrou alternativou odpovědi na otázku, co si namazat na pečivo. Kromě toho, že je cizrna ceněnou surovinou, která obsahuje pro nás prospěšné živiny, vyjde stále velmi levně. Vyplatí se ji zařadit do jídelníčku alespoň občas.
Hotové pomazánky z cizrny si můžeme koupit, ale zároveň si je snadno připravíme sami doma. Pokud připravujeme jídlo pro více lidí, rozhodně ušetříme. Cizrnu si buď sami uvaříme (např. v pomalém hrnci) nebo si ji koupíme sterilovanou.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Na závěr přidáváme do našeho přehledu bonus - recept na pomazánku z cizrny a hrášku, kterou snadno připravíme podle názorného videa. A co dalšího uvařit z cizrny? Třeba falafel - jak na to, poradí náš další článek.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Marinované kuřecí soté se zeleninou
Přidáno před 55 minutami
Jablkové růžičky z listového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 8 hodinami
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 12 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 12 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit hummus, falafel a další oblíbená jídla z cizrny. Tohle jsou nejžádanější speciality
Cizrna: Nejoblíbenější luštěnina orientální kuchyně, která dala jméno i řečníkovi Cicerovi
Jak péct červenou řepu v alobalu. Postup je snadný a výsledek výborný. Vyzkoušejte oblíbené recepty
Komentáře