Skvělá chuť zeleniny v pomazánkách
Co si dnes namažeme?
Základem našeho každodenního jídelníčku je často chléb a jiné pečivo. Proto nás stále doprovází otázka, co si dnes namažeme. Samozřejmě často sáhneme po tom nejjednodušším, co si koupíme už hotové. Ale když máme více času, dopřejeme si rádi i různé pomazánky, na kterých si pochutnáme. Podzim, který nabízí bohaté množství čerstvé zeleniny, nás k tomu inspiruje. Zelenina je krásně barevná a plná zajímavých chutí, což v pomazánkách skvěle uplatníme. Ať už použijeme zeleninu z vlastní zahrady nebo z bohaté nabídky prodejců, máme z čeho vybírat.
Plodová zelenina v pomazánkách
Kořenová zelenina v pomazánkách
Listová zelenina v pomazánkách
Domácí pečení dalamánků
I pečivo si můžeme tentokrát připravit sami. Venku se ochlazuje a více času trávíme v kuchyni, proto je příjemné zkoušet něco nového. A s chutnou domácí pomazánkou to bude dvojnásobná pochoutka.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 10 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 10 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Komentáře