Vaření na páře - recepty pro parní hrnec
Připravovat jídlo v parním hrnci je v poslední době velmi populární. A to oprávněně. Ve spoustě oblíbených dobrot díky němu můžete zachovat větší část chuti a vůně. V jiných pokrmech zas ušetříte velkou část tuků, které byste potřebovali při jiných typech přípravy. Tepelně upravovat je tedy skvělé nejen z gurmánského hlediska, ale také z hlediska dietního. I proto je dušení v páře nejlepším způsobem přípravy příkrmů pro naše nejmenší.
Parních hrnců dnes seženete na trhu spoustu. A stejně tak receptů. Připravovat v nich ale můžete ledasco - stačí se jen zamyslet, u kterého jídly by taková variace byla vhodná. Takových je nicméně opravdu hodně. Tak šťastnou ruku a dobrou chuť!
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25