uvařila 26. 6. 2011 21:46
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 6. 2011 21:46
uvařila 26. 6. 2011 21:44
uvařila 26. 6. 2011 21:43
uvařila 23. 6. 2011 09:07
Včera večer vcelku...asi 10 min po vyfocení se do ní pustil můj bratr.
uvařila 23. 6. 2011 09:06
Dnes ráno...:)
uvařila 17. 4. 2011 13:08
A ještě trochu detail..
uvařila 17. 4. 2011 13:05
Dělala jsem z mého těsta ma mazanec s rozinkami a ozdobila...:)
uvařila 26. 3. 2011 21:50
uvařila 26. 3. 2011 21:48
uvařila 16. 3. 2011 09:01
První kousek...mé krájení není zrovna vábné...ale ten moučník byl velice odbrý
uvařila 16. 3. 2011 09:00
>.> První kousek fuč.
uvařila 16. 3. 2011 08:57
V celé kráse...^^
uvařila 12. 3. 2011 08:54
Detail..
uvařila 12. 3. 2011 08:53
Dílek..
uvařila 12. 3. 2011 08:52
S polevou...a banán na okrasu. :D
uvařila 12. 3. 2011 08:51
Bez polevy...
uvařila 22. 1. 2011 14:28
uvařila 22. 1. 2011 14:28
uvařila 15. 1. 2011 21:22
uvařila 15. 1. 2011 21:20
uvařila 15. 1. 2011 21:20
S polevou z moučkového cukru a pomeranče, bez rozinek (ty nemám ráda). :D
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Letem středozemním kulinárním světem: Dáte si bulharskou musaku nebo řecký salát tzatziki?
Ve středověké krčmě na pivě nešidili, zato zde kvetl hazard a chudým se k jídlu podávala kaše. Bohatší si dopřávali veverku nebo ježka!
Manuál mražení bylinek: Které můžete dát k ledu a jak na to? Pomůže máslo i vývar