Jehněčí kýta na rozmarýnu s vůní citrónu
Základem výborného jehněčího masa je spousta koření a marinování. Chuť jehněčího masa velice dobře vynikne, když jej připravíte za pomalého hrnce. Kýtu podáváme s grilovaným pastiňákem a bramborovou kaší.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 283 kJ / 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,11 g |
Tuky | 27,46 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,77 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 10. 2012 18:11
1974andrea: Děkuji Já si ten česnek dle vaší rady předpekla do mrazáku a už tam není ani palička
25. 10. 2012 17:12
Hani, to je krásně připravené jehněčí, pastiňák je takový lehce nasládlý a celé dovršeno mojí milovanou kaší s pečeným česnekem. Super komplet
25. 10. 2012 12:12
Všem moc děkuji za milé komentáře a bodíky
25. 10. 2012 11:32
Jehněčí kýta se třese zimou v mrazákuale pomaláč je v nedohlednu
Máš to moc hezky připravené+12
Máš to moc hezky připravené+12
25. 10. 2012 11:29
Tak to bych si s chutí dala jen sehnat to jehněčí+11
25. 10. 2012 11:04
Hned bych ochutnala, jen mít to jehněčí
25. 10. 2012 10:02
To maso se z Tvé úchvatné fotky jen směje! +
25. 10. 2012 08:39
Zajímavá a přitažlivá kombinace, krásná fotka.
24. 10. 2012 21:27
To musi byt hodne dobre..pridavam bodik..
24. 10. 2012 20:59
Krásné
24. 10. 2012 20:12
to je nádhera, moc pěkný recept hned bych si dala
24. 10. 2012 20:11
HankaCh: děkuju a posílám bodíka+3
24. 10. 2012 20:10
maris: připsáno do surovin
24. 10. 2012 19:59
Jehněčí mám ráda, proto se mi recept moc líbí, ale můžeš, prosím, napsat složení toho koření na skopové maso ?
24. 10. 2012 19:50
luxusně to vypadá
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 7 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 9 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 11 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 minutami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 28 minutami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 40 minutami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 47 minutami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 50 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 56 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 1 hodinou
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Nakládaný hermelín I
Sima1 uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Jehněčí maso je křehké a šťavnaté. Jak ho správně okořenit, aby vynikla jeho chuť?
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jídelní rozmary Paula McCartneyho: Miluje makarony i špenátové palačinky! Tohle je jeho vyzkoušený recept
Další recepty
Tématické fráze: jehneči kyta na grilu grilovaná jehněčí kýta jehněčí kýta plátky jehněčí kýta plátky jehněčí kýta pohlreich jehněčí kýta pohlreich jehněčí kýta na gril recepty jehněčí na grilu skopové na rozmarýnu jehněčí pohlreich jehneči kyta jehněčí na citronech pohlreich jehněčí skopova kyta na grilu jehněčí plátky na grilu jehněčí kýta na medu jehneci platky jehněčí kýta na grilu pohlreich vepřová kýta na rozmarýnu jehněčí kýta citron česnek med
Suroviny: kýta jehněčí, citron bio, olej olivový, calvados, rozmarýn, dobromysl, paprika čerstvá červená, rozmarýn, kůra citronová, sůl mořská, máslo, pastiňák, med, tymián
Jehněčí kýta na rozmarýnu s vůní citrónu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mN0A
15 názorů