Pečená hrušková povidla
Pokud vám letošní rok přinesl velkou úrodu hrušek, vyzkoušejte upéct tato hrušková povidla. Hrušky stačí umlít, okořenit, nechat péct a pak už můžete plnit do skleniček. Po sezóně pak můžou povidla posloužit třeba na skvělé frgály.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 12 251 kJ / 2 928 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,54 g |
Tuky | 7,60 g |
Vláknina | 90,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 77 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 657,26 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 10. 2022 13:03
26. 8. 2018 22:51
17. 8. 2018 09:58
16. 8. 2018 15:56
16. 8. 2018 15:11
14. 8. 2018 19:01
14. 8. 2018 18:49
14. 8. 2018 18:40
14. 8. 2018 17:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 18 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 29 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 45 minutami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 1 hodinou
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Frgály jsou oblíbené velké koláče s různými náplněmi a drobenkou. Dají se koupit, ale můžeme si je snadno upéct sami
Hrušková povidla vaříme z dobře vyzrálého ovoce. Výborně chutnají a jsou oblíbenou náplní buchet, koláčů a knedlíků
Očistit a připravit hrušky na další zpracování zvládne podle našeho videa úplně každý. Ovoce se hodí do moučníků a k zavařování
Další recepty
Tématické fráze: hrušková povidla pečená v troubě pečená hrušková povidla nejlepší hrušková povidla recept na hrušková povidla v troubě hrušková povidla v troubě hrušková povidla pecena hruškové povidla pečená v troubě hruškový povidla v troubě hrušková povidla v troubě recept pečená povidla z hrušek pečená hrušková povidla bez míchání v troubě povidla z hrušek pečená hrušková povidla pečené hruškové povidla nejlepší hrušková povidla pečená hruškové povidla v troube recepty na hruškove povidla hruškova pečena povidla hrušková povidla s octem hruškový povidla pečená v troubě
Suroviny: hruška, cukr, ocet, cukr skořice, koření hřebíček, badyán, citron, rum
Pečená hrušková povidla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v4gr
9 názorů