Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Mražení jídla “ Sabule77, před 3 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„tara23: díky, Věruš. Klidně bych ti jeden podala. Bylo…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Zdravím, na podzim k nám přibyde nový člen rodiny a já…“ Sabule77, před 3 hodinami
„MarcelaPa: Teda Marcel, jak sladké nemusím jahodové…“ tara23, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Jídelní rozmary slavných: Herec Harrison Ford přestal jíst maso, ale miluje jednoduše upraveného lososa s chřestem
Dokonalé podzimní osvěžení: Cider chutná studený i teplý a použít ho můžete i do jídla
Chřest je nejlepší spotřebovat do týdne, říká odborník, a radí zabalit jej do vlhké utěrky
24. 6. 2018 11:03
24. 4. 2012 22:25
lrátce před smažením obalit v mouce (nenchat je stát ale hned smažit-moje ponaučení, protže když jsem nechala chvilku ležet už obalený takmi opadávalo těstíčko) ale po řízkách se zaprášilo....:)
12. 4. 2012 20:42
a tady rostou jen konvalinky.. medveďa tu nie je
12. 4. 2012 19:33
12. 4. 2012 19:28
12. 4. 2012 19:10
12. 4. 2012 18:51
12. 4. 2012 18:40
12. 4. 2012 15:51
12. 4. 2012 14:58
12. 4. 2012 13:00
12. 4. 2012 12:46
12. 4. 2012 12:32
12. 4. 2012 12:08
12. 4. 2012 11:48
1 2 Další