Retro okénko: Klasické jednohubky se salámem, sýrem i okurkou frčí pořád. Tyhle druhy patří mezi nejoblíbenější
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova, tara23, Jajajajaapaja, Anna Kocikova: …“ Nadja, před 1 hodinou
„Anna Kocikova: Drahuško díky, dobrá rada, díky, že jsi mi…“ tara23, před 2 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, z oběda nám zbylo uzené. Tak jsem k…“ tara23, před 2 hodinami
2. 6. 2009 18:38
2. 6. 2009 18:31
2. 6. 2009 18:31
ozaj...ako som uz pisala, tak ja som si tie porcie skor kratila a nejedla som ten chlieb k obedom...takze obcas som bola hladna...no hladna..poznate to ked clovek dostane *pazravicu* ked si spomenies na nejake jedlo a mas usta plne slin a nevies tomu odolat......tak v tych chvilach som si isla umyt zuby....zarucene preslo.
2. 6. 2009 18:18
2. 6. 2009 18:12
2. 6. 2009 17:05
2. 6. 2009 16:51
Já jsem proti všem drastickým dietám, je to o zdraví
Mám vyzkoušený na sobě, kdy jsem potřebovala shodit 5 kg (ohledně nějakého kostýmku, jinak to nemám za potřebí)a to rychle, tak jsem si koupila dětské talířky, normálně jsem vařila i to jedla(samozřejmě trochu dietně)a nandavala si ty malinké porce jako pro dětičky a jedla jsem pravidelně-za 10 dní bylo 5,50 kg fuč(teď mám 52kg při výšce 159)
Jani R., tomu nemůžu věřit, že máš přes 90 kg,vždyť na těch posledních fotkách na kolotoči to vůůůbec nevypadá, že by fotky tak klamaly
2. 6. 2009 16:46
2. 6. 2009 16:34
2. 6. 2009 14:08
ranajky...1 mango, alebo cerstve jahody
desiata...pohar ovocneho, alebo zeleninoveho dzusu. ovocny musi byt 100 perc.
obed...lubovolne mnozstvo ovocia, alebo zeleniny....ja som si zeleninu uvarila a zakvapkala sojovou omackou...darilo sa mi viac tento *hladny den* prezit
olovrant...6 celych jadier vlaskych orechov
vecera....pokrajany banan posypany orechami, alebo semienkami.
2. 6. 2009 14:01
ranajky....1 strapec hrozna, alebo 2 hurmi kaki, alebo...
obed.....Pizza s paradajkovou omackou
- 25 dkg muku (pol na pol biela a cierna), 1,5 dkg dorzide , stipka soli, vlazna voda, stipka cukru. po vymieseni necham polhodinu odpocinut a rozvalkam, potriem paradajkovou omackou ...ja si ju kupujem..nejaku ochutenu, oblozim cesnkaom, cibulou, zampikmi a necham upiect...15 min. na 200. ak budete hladni, urobe si salat. ja som uz potom prestala pizzu piect, ale kupovala som hotovy korpus a ten som len obkladala a zapekala
vecer....pozor!!! teraz to pride !!!!
1 kus torty, alebo 3 kopceky zmrzliny + povinny jeden dielik cokolady
ja som v tento den nejedla tie zakusky, alebo zmrzlinu...lenze ja som vynechavala chlieb pri obede, tak som si v tento den na veceru spravila chlieb s maslom a uvarenym vajickom..mnam.
2. 6. 2009 13:52
ranajky....3 marhule (merunky), alebo banan. banan si nakrajajte na kolieska a jedzte vidlickou.
obed......http://www.toprecepty.cz/recept/1893-dietna-segedi... + krajec chleba. ja uz pridavam hriby susene stale.
vecera.....rovnaka ako obed, ale len polovicna porcia.
Ak vam nechuti
10 dkg suchej ryze uvarte. do polovicky ryze primiesajte 1pl uvarenej soje, 1 na kocky nakrajanu paradajku, polovicu nasekanej mensej cibule. 1 strucik prelisovaneho cesnaku, 2 pl konzervovanej kukurice, 1 cl tymianu a cubrice (alebo saturejky). zvlast zmiesajte 1cl paradjkoveho pretlaku s polovicou salky vyvaru. do ohnovzdornej misy vymastenej olejom nalozte vrstvu cistej uvarenej ryze, na nu pridajte ryzu zmiesanu s komponentami, zalejte zmiesanym paradajkovym pretlakom a druhou polovicou salky vyvaru...pecte 30 minut pri teplote 175
2. 6. 2009 13:51
2. 6. 2009 13:40
2. 6. 2009 13:28
ranajky...ovocie
2 pomarance, alebo 2 kiwi, alebo...
obed...kuracie prsia a zeleninovy salat
1 vacsie kuracie prsia bez koze, polievkova zelenina, 1 baklazan, 1 paradajka, oregano, rozmarin, 1 prelisovany cesnak, petrzl. vniatka, 1 pl olivoveho oleja, sol, korenie, suroviny na salat
-olivovy olej zmiesam s rozotrenym cesnakom, rozmarinom, oreganom. narezany baklazan, potriem touto zmesou a opeciem z oboch stran. Z kuracich prs urobime polievku. uvarene maso oddelte od kosti a opecte na panvici, kde ste opekali baklazan. pripravte si cerstvy salat. kura oblozte baklazanom a cerstvou paradjkou. zjedzte s krajcom cierneho chleba.
po obede vypite 3dcl cisteho kuracieho vyvaru.
vecera....
rovnaka ako obed, ale len polovicna porcia, bez vyvaru a bez chleba.
tu musim povedat nieco k tym porciam...ja som si najprv uvarila jedlo podla gramazi a potom rozdelila porciu na dve a jednu tretinu...mozem povedat, ze som niekedy bola hladna, niekedy nie...a ta dotycna o ktorej som hovorila v predpokeci, tak ta pisala priamo autorom tejto knihy a oni jej vyslovne povedali, ze nie, ze vlastne sa ma varit...uvedena gramaz na obed + polovicna gramaz na veceru...cize gramaz zhodnotit...uf...volako zmatene som to napisala...pochopili ste ma?
Předchozí 1 2 3 Další