Palec
Palec je část z vepřové panenské svíčkové - panenky, nejkvalitnějšího vepřového masa. Jedná se o širší konec, nejčastěji se připravuje v minutkové úpravě.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Palec je část z vepřové panenské svíčkové - panenky, nejkvalitnějšího vepřového masa. Jedná se o širší konec, nejčastěji se připravuje v minutkové úpravě.
Muffin je pečivo menších rozměrů, které se vejde do dlaně dospělého člověka. Některé tvarem… Číst dál
Mungo jsou malé fazolky s velkým přínosem do kuchyně, i pro naše zdraví. Neobejdou se bez nich… Číst dál
Musaka je balkánské jídlo. Jsou to na cibuli opečené plátky lilku, někdy také brambor, mletého masa… Číst dál
Tím, že se otevřel svět k cestování, poznáváme různá jídla a pokrmy. Naan je chléb nebo pečivo,… Číst dál
Svou povahou patří nádivka mezi nákypy. Připravujeme ji jako náplň hlavně do drůbeže, ale třeba i… Číst dál
Nákyp je sladký druh pokrmu, který připravujeme z předem uvařené rýže nebo jiných obilovin, z másla… Číst dál
Beefsteak je pokrm, který se připravuje výhradně ze střední části dobře vyzrálé hovězí svíčkové.… Číst dál
Bouillabaisse je francouzská polévka z místních ryb a mořských plodů. Musí obsahovat nejméně 3… Číst dál
Carpaccio je naložené hovězí maso, případně tuňák nebo losos. Maso je nakrájené na plátky silné… Číst dál
Catering je specifická služba, nejčastěji gastronomická, při které si zákazník objedná veškeré… Číst dál
Celestýnské nudle patří mezi tradiční rakouské zavářky do polévky a své příznivce si našly i v… Číst dál
Čočka jedlá je jednoletá rostlina dlouhého dne. U nás se moc nepěstuje, dováží se k nám hlavně z… Číst dál
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno 30. 5. 2024 13:47
Přidáno 30. 5. 2024 11:15