Zlatý klas
Zlatý klas je originální krémový prášek s vanilkovou příchutí. Vyrábí se na Slovensku, je podobný vanilkovému pudinku. Jeho využití je hlavně u moučníků, kde se přidává do krémů a také je spojený chutí s dukátovými buchtičkami.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zlatý klas je originální krémový prášek s vanilkovou příchutí. Vyrábí se na Slovensku, je podobný vanilkovému pudinku. Jeho využití je hlavně u moučníků, kde se přidává do krémů a také je spojený chutí s dukátovými buchtičkami.
Rýžový papír je běžně používaný v široké paletě pokrmů asijské kuchyně, nejčastěji čínské, ale i… Číst dál
Řecký jogurt se od klasického liší hustší konzistencí, protože je z něj scezená syrovátka. Obsahuje… Číst dál
Ředkev pochází z Číny, je to zelenina z rodu brukvovitých. Patří mezi nejstarší užitkové rostliny.… Číst dál
Řepkový olej se získává z rostliny řepky olejné. Všichni znají kvetoucí lány žluté řepky, z jejichž… Číst dál
Řeřicha je léčivá bylinka pepřové chuti. Používá se hlavně v čerstvém stavu do salátů, na posypání… Číst dál
Kumín neboli římský kmín jsou semena šabreje kmínovitého.Je to tradiční orientální koření,… Číst dál
Beefsteak je pokrm, který se připravuje výhradně ze střední části dobře vyzrálé hovězí svíčkové.… Číst dál
Bouillabaisse je francouzská polévka z místních ryb a mořských plodů. Musí obsahovat nejméně 3… Číst dál
Carpaccio je naložené hovězí maso, případně tuňák nebo losos. Maso je nakrájené na plátky silné… Číst dál
Catering je specifická služba, nejčastěji gastronomická, při které si zákazník objedná veškeré… Číst dál
Celestýnské nudle patří mezi tradiční rakouské zavářky do polévky a své příznivce si našly i v… Číst dál
Čočka jedlá je jednoletá rostlina dlouhého dne. U nás se moc nepěstuje, dováží se k nám hlavně z… Číst dál
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 08:11