Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

zonoro zonoro

27. 4. 2024 18:17

<3 určo zkusím

Hanis

27. 4. 2024 18:00

Hned to jdu zkusit :-K

MartinRezac MartinRezac

27. 4. 2024 16:59

Pro začátek doporučuju péct s teploměrem na cílovou vnitřní teplotu cca 57-60 stupňů (medium). Případně 54-56 na medium rare. 70 už je zbytečně moc.

Každopádně jednoduchá věc, co mám vypozorovanou, tak vyšší teplota = těsto bude rychleji než maso, nižší teplota trouby = naopak.

Za mě 180 na +-30 minut funguje skvěle.

Ale závěrem, tohle už jsou jenom drobné detsily, ten recept je velice dobře funkční a dobrý a rozhodně si zaslouží min. 4 hvězdy 🙂

Pacesko

27. 4. 2024 16:57

Bramborový nebo kukuřiční škrob se proto používá v asijské kuchyni, protože není určen k vysoké teplotě a k dlouhému vaření. Použít ho do placek, které se smaží při vysoké teplotě a déle než 4 minuty je úplná blbost. V asijské kuchyni zahušťuje, ale při vysoké teplotě a vaření déle než 4 minuty se stává neúčinným a pokrm řídne.

hazel: Já mám podklad udělaný a vůbec se mi nezdá moc sladký. To kakao to umně zakryje, kolik je v tom cukru. Dělala jsem 2 dávky, množsví na tři vajíčka a 200 g máslo. Zítra udělám krém, už se mi nechce. A keks jsem upekla, nechala vystydnout v kuchyni a zbylo mi jen na 2 dávky , původně jse plánovala 3, kdyby mi to někdo nesežpapal......! :-(( Dala jsem opečené mandle a vlašské ořechy, kokos! Ještě to jdu pokapat troškou rakouského rumu na pečení, no to bude! Už se těším. Podle mne, to bude potřeba nechat odležet, aby se chutě propojili. ;-)

Marta75

27. 4. 2024 14:50

Pekla jsem ho podruhé v životě. Konečně se mi povedl,tak jsem nadšená .Dala jsem rozinky namočené v rumu,trochu toho rumu do těsta a ořechy.Možná je méně sladký,ale to vůbec nevadí.Nám chutná.Děkuji.🤩👏

Ninive211: Dekuji za zpravu, tesi me to :-K:-K

Ninive211

27. 4. 2024 13:56

Výborné, pečené už počtvrté, je to rychlovka a padne skoro celá k odpoledním kafíčku. Dávám o trochu méně cukru, ať není tak sladká, lze ji pro změnu ozvláštnit lžičkou holandského kakaa

Děkuji za recept, pekla jsem přátelům na oslavu a měl velký úspěch, chuťový i vizuální ☺️

Sarinaa: Dobry den, to zalezi na tom, jak velke budou. Ja mivam stredne velkych kolem 20.:-K

liendas

27. 4. 2024 12:32

Super koláč.. Sice jsem těsto upravila obrazu svému, přidáním vanilkového cukru, špetky soli a půlkou prdopeče. Pudink jsem vařila vanilkový, ale výsledek skvělý..

Skvělá a rychlá večeře :-) doma děláváme často

Victoria666

27. 4. 2024 11:53

Těsto je dost hutné, chce to trochu víc tekutiny (voda, mléko) určitě se dá přidat třeba i trocha jogurtu nebo kefír aby byly vláčnější. Základní těsto s vanilkou se dá rozdělit na ještě více druhů a třeba nastrouhat kousek jablka a dát skořici. Ke kakaovému těstu jsem přidala KP do perníku a bylo to o level výš. 👍🏻😋🤤 Jako základní těsto dobrý recept. 👍🏻

maryje12

27. 4. 2024 11:13

Výborný, měla jsem miň rebarbory, přidala jsem strouhaná jablka a pár jahod, upeču znovu… :-)

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 4 hodinami

„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46

„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více