Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Katův šleh neboli „kaťák“ nejvíc frčel v osmdesátkách: Recept na tuhle hospodskou baštu ale milujeme dodnes
Retro okénko: Univerzální omáčka UHO bývala klasika školních jídelen. Díky snadným trikům bude chutnat božsky
10 foto Retro okénko: Vánoční kolekce byly za socialismu oblíbené. Půlkilová vyšla na 35 Kčs, rodiny s dětmi je fasovaly od ROH
5 kroků pro dokonalou „čínu“: Vyzkoušeli jsme smažení jídel a zeleniny na asijský způsob. Dá se to zvládnout bez woku a na indukci?
20 foto MasterChef Česko 2022 Martin Pecina: „V pořadech pro bydlenky vařit nebudu. O výhru se s Terkou a Betty podělím.“
Retro okénko: Jak se slavil Silvestr za socíku? Byly chlebíčky s vlašákem či jednohubky a většinou jen doma u televize