Domácí hamburger vepřový
Sezóna grilování a venkovních dýchánků už skončila, ale to nevadí. Výtečný a šťavnatý burger si můžete připravit i doma na obyčejné pánvi. Sáhněte tentokrát po vepřovém masu a domácím dresinku.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 656 kJ / 1 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,90 g |
Tuky | 73,85 g |
Vláknina | 0,70 g |
Cholesterol | 403 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 9,80 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 1. 2014 19:00
Maso stačí osolit a opepřit,když se budete trochu zajímat o gastronomii tak zjistíte že na výrobu hamburgerů se nepoužívají žádné směsi.Neděláte karbenátky tak si to laskavě uvědomte.
30. 5. 2012 16:16
ja osobne davam do smesy masa jeste na jemno nakrajenou cibulku a jedno vejce + trosku worchestru jinak jen sul a pepr
21. 12. 2011 15:14
Jája:
Proč by muselo být maso neochucené, když přidáte jen pepř a sůl? Máte-li kvalitní a čerstvé maso, je přeci jeho devizou jeho chuť a né chuť kořenící směsi a navíc pročtete-li komentáře, dozvíte se, že je možné použít jakékoliv koření, sýra, a nebo worchesteru i kořenící směsi. Je to jen o fantazii kuchaře.
Biftek máme také nejraději jen pepř a sůl . A o vodě se v komentářích taktéž píše .
Proč by muselo být maso neochucené, když přidáte jen pepř a sůl? Máte-li kvalitní a čerstvé maso, je přeci jeho devizou jeho chuť a né chuť kořenící směsi a navíc pročtete-li komentáře, dozvíte se, že je možné použít jakékoliv koření, sýra, a nebo worchesteru i kořenící směsi. Je to jen o fantazii kuchaře.
Biftek máme také nejraději jen pepř a sůl . A o vodě se v komentářích taktéž píše .
21. 12. 2011 14:45
Eliza: no, Eli, jestli umí vařit tak dobře, jak "ovládají" pravopis, tak....
21. 12. 2011 13:15
n já se nedivim že jim to přišlo hnusný jak prse, maso neochucený a ještě s přidanou vodou( ?????) , a ten dresing? NO COMMENT.
1. 8. 2011 15:47
vyskousejte recept stavnata lucka syr je vevnitr masa avypada jak letajici talir kdys do nej kousnete tak vytece syr najdete bestak na netu nebo se podivejte na porad vasnivy jedlik co chodi na spektrum men vs food je tam spousta dalsich grylovanych chutovek
29. 7. 2011 17:18
Výborné je přidat do smesky na hamburgery trochu worchesteru.
29. 7. 2011 17:12
Zdravím.
Samozřejmě můžeme zvolit i jiný druh masa, např. hovězí bude také dobrá volba .
Myslím, že Eliza to trefila .
Chlapi, a co použít místo pepře kořenící směs Gril?... Ta je o dost výraznější, jak pepř. Jen pozor na přidání soli. Ta už totiž zpravidla v kořenící směsi bývá.
Samozřejmě můžeme zvolit i jiný druh masa, např. hovězí bude také dobrá volba .
Myslím, že Eliza to trefila .
Chlapi, a co použít místo pepře kořenící směs Gril?... Ta je o dost výraznější, jak pepř. Jen pozor na přidání soli. Ta už totiž zpravidla v kořenící směsi bývá.
29. 7. 2011 16:34
Mně recept připadá v pohodě. Jde spíš o to, jestli s kámošem umíte vařit...
29. 7. 2011 16:32
skoušeli sme to s kamarádem a bylo to hnusný jako prase ten 1 hambáč ale ten druhej už trošku měl chut ale příště rači to udelame z kuřecího :D :D :D
22. 1. 2011 22:45
Pizza by byla taky fajn . U nás k tomu taky musí být jen bulky sypané sezamem.... s houskou to není úplně ono (pro nás) . Tak dobrou chuť u pizzy.
22. 1. 2011 19:21
chtěli jsme si recept připravit,ale v krámě neměli bulky dem si dělat pizzu
27. 2. 2010 14:23
27. 2. 2010 13:00
Ano, je to šťavnatější a lépe se směs vyšlehá. Té vody ale opravdu jen malinko - cca 3 lžíce.
27. 2. 2010 11:14
Je lepšie,keď ide do hamburgera voda?Je to šťavňatejšie?Ešte som to neskúšala.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Pizza z domácí pekárny
Janasmo uvařila před 50 minutami
Churros s čokoládou (Čuros)
pookie18 uvařila před 1 hodinou
Pravé italské tiramisu
pookie18 uvařila před 1 hodinou
Hrnková bábovka
borovec uvařila před 2 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
JulinkovaN uvařila před 2 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
Martin87 uvařila před 2 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
esindler@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Krevety na česnekovém másle s těstovinami linguine
Lucie1001 uvařila před 3 hodinami
Soukenický řízek
fesuch uvařila před 3 hodinami
Krůtí prsa na bazalce a paprice
poirotka uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit maso na hamburger? Nikdy nebylo jednodušší. Máte hned několik možností
Jak připravit nejlepší domácí hamburgery - oblíbené jídlo grilovací sezony. Poradíme s jejich náplní i skládáním
Jak připravit burger z mletého masa? Tuto pochoutku připravíme na pánvi nebo na grilu
Další recepty
Tématické fráze: domácí hamburger z mletého masa domácí hamburger hamburger z mleteho masa hamburger recept domácí hamburger recept výroba hamburgrů hamburger z vepřového masa domácí hamburgery vyroba hamburgeru dresing na hamburger recept na domácí hamburger recept na hamburger směs na hamburger maso na hamburger hamburger z mleteho veproveho masa hamburger recept na hamburgery z mletého masa domácí hamburger z vepřového masa vepřové hamburgry recepty na hamburgery z veproveho masa
Suroviny: maso vepřové mleté, sůl, pepř, voda, houska hamburgerová, salát ledový, rajče, okurka čerstvá, cibule, madeland, majonéza, kečup sladký, hořčice
Domácí hamburger vepřový
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08YK
15 názorů