Kopřivačka nakyselo
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 622 kJ / 866 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,24 g |
Tuky | 35,62 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 598 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 73,65 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 4. 2013 14:41
To jsem ráda, že chutnalo, u nás už konečně taky lezou kopřivy, tak zítra bude
25. 4. 2013 19:04
magdalenka: A to jsem moc ráda, já ji nějak přehlídla Ukládám
25. 4. 2013 18:56
Vyťahujem na svetlo, je výborná a zdravá, plná vitamínov. Robila som dnes - s kefírom, zas sme si pochutnali.
18. 4. 2011 10:35
Magdi, já se na ni chystám na Zelený čtvrtek a asi taky dávám víc kopřivy, pak bych množství opravila - tohle je přepis z šuplete
18. 4. 2011 09:46
Túto polievku varím s kefírom, trošinku aj prisladím a žihľavou nešetrím, dávam oveľa viac.
9. 4. 2011 22:28
Ladi, jsem ráda, že jsem ti udělala radost...
Byli jsme dnes zase za Bárou (psí holčička tchýňovic), Líza je jak posedlá...Tak jsem na té tchánem vysekané travičce hledala mladé kopřivy a vynechávala místečko, kde si je pěstuje maminka na Velikonoce... A tchán, že mi je pomůže trhat, protože poctivého nepálí. Tak jsme našli a nepálilo to ani jednoho - ne, že bych nebyla poctivá, ale přece jen mi to přišlo divné...a my, jak blbečkové trhali mladé hluchavky
Naházela jsem to slepicím, ale tchán, jako správný venkovský hoch, nedal pokoj a nakonec ty kopřivy našel, prsty si statečně popálil a hrstičku mi předal...
Byli jsme dnes zase za Bárou (psí holčička tchýňovic), Líza je jak posedlá...Tak jsem na té tchánem vysekané travičce hledala mladé kopřivy a vynechávala místečko, kde si je pěstuje maminka na Velikonoce... A tchán, že mi je pomůže trhat, protože poctivého nepálí. Tak jsme našli a nepálilo to ani jednoho - ne, že bych nebyla poctivá, ale přece jen mi to přišlo divné...a my, jak blbečkové trhali mladé hluchavky
Naházela jsem to slepicím, ale tchán, jako správný venkovský hoch, nedal pokoj a nakonec ty kopřivy našel, prsty si statečně popálil a hrstičku mi předal...
9. 4. 2011 22:12
Eli - no to jsi mi udělala radost - moc díííky - teda u vás už jsou kopřivy, já se na ně tak těšíííím /zatim mám jen podběl )
9. 4. 2011 22:06
Špagetko, od té doby, co jsi tento recept vložila, mi nedá spát a mám ho v paměti, jen co se dostanu k mladým kopřivám. No a dnes ten den nastal, mám trochu popálené prsty, ale stálo to za to. Polévka je výborná, takže jí posílám bod a pár obrázků.
27. 3. 2010 22:30
+2
27. 3. 2010 20:51
No, vloni jsem to zkoušela a nevím, co bylo špatně, srazilo se mi to do jedné hroudy.. Určitě zkusím zase
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 21 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 34 minutami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 43 minutami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 1 hodinou
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 3 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 12 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 13 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 15 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 15 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Jak používat celé koření k dochucování jídel? Máme několik jednoduchých možností
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Další recepty
Tématické fráze: recepty na zelený čtvrtek špenátová polévka nakyselo liza mrkvová jak na koprivy s octem kopřivy dušené jak udelat slepicim koprivy polevka koprivacka kopřivy slepicim amur nakyselo
Suroviny: kopřivy, voda, podmáslí, mouka hladká, ocet, sůl, vejce, máslo
Kopřivačka nakyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/28AA
10 názorů