Selský pečený bůček
Kdo by odolal vůni pečeného bůčku. A co teprve jeho chuti? Kůži bůčku nařežeme na drobné kostičky a pořádně jej okořeníme. Během pečení podléváme vodou a maso pak výpekem. Bůček pečeme dokud není kůžička křupavá.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 13 799 kJ / 3 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,75 g |
Tuky | 298,50 g |
Vláknina | 3,75 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 5,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Podáváme s bramborovým knedlíkem a zelím. Kdo má rád může mít knedlík houskový a někde se jí s bramborem. Zelí může být z kvašeného, ale i čerstvého. Co zbude, je náramně dobré jen tak za studena s dobrým chlebíčkem, cibulí, hořčicí a nebo okurčičkou. Mňam
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 5. 2010 13:21
Super klasika Mňam
31. 5. 2010 12:18
31. 5. 2010 11:09
Tak o bůčku si už můžu jen nechat zdát, ale boda posílám za fotku, která mi vyvolává Pavlovův reflex
31. 5. 2010 11:05
Jéééééto je úplný sen,to už jsem neměla ani nepamatuji a já ráda za studena,s okurčičkou.dávám boda a co nejdříve udělám.
31. 5. 2010 10:58
Není nad starou dobrou českou klasiku!!!!Tohle si bodík bezesporu zasloužíVašku,už ti ho posílám
31. 5. 2010 10:57
Vašku tuhle dobrůtku my známe, je to opravdu skvěléSamozřejmě dávám bodík
31. 5. 2010 10:49
mňam
31. 5. 2010 10:40
31. 5. 2010 10:38
31. 5. 2010 10:38
Teda Vašíku, děláš mi pěkné chutě, hned a okamžitě bych si dala-mňamDávám ti toho 1.bodíka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 3 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 5 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 19 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 19 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Maminčina ořechová bábovka
jana.mit uvařila před 1 minutou
Zeleninová polévka s cizrnou
Lennulinka uvařila před 27 minutami
Čevapčiči podle retro receptu
Jan Nemec uvařila před 53 minutami
Hovězí v žampiónech s brokolicí
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Duhový dort
Andreass uvařila před 1 hodinou
Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
Fitulka uvařil před 2 hodinami
Silný slepičí vývar s nudlemi
.Bramburka. uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
obrovav uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 11 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho se vaří vepřové maso? Ať už kýta, panenka, nebo krkovice, každá část potřebuje jinou tepelnou úpravu
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Jak dlouho péct bůček, aby byl měkký, šťavnatý a jen se rozpadal
Další recepty
Tématické fráze: pečeny buček pečený bůček recepty bůček recept pečený bůček recept bůček pečený recept na dobrý pečený bůček bůček recepty recepty pečený bůček buček maso recepty bůček jak upéct bůček buček nej recepty pečení bučku recept peceny bucek recept na pečený bůček pečený bok recepty z bůčku jak se pece bucek recept na bůček pečený bůček v troube
Suroviny: bůček, sádlo, kmín celý, paprika sušená sladká, pepř mletý, sůl, voda
Selský pečený bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8M33
40 názorů