Karboš-bramboš-zeloš
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 289 kJ / 786 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,17 g |
Tuky | 31,37 g |
Vláknina | 16,38 g |
Cholesterol | 96 mg |
Sodík | 1,72 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 74,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Berte tento recept, spíš jako recesi. Nicméně, celé to bláznivé jídlo si včera uvařil na večeři můj syn a já jsem si říkala, že něco tak bláznivého tady ještě nemáme. Vím ale určitě, že to bylo výborné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 5. 2012 08:38
PatkovaKaterina: to budu ráda! Tady je tak stará fotka, která se mi v té době mobilem moc nepovedla, takže pokud bys fotila a povedlo se, směle přidej foto
20. 5. 2012 23:55
Zajímavý receptík.Při první příležitosti valím pro mleté maso a hip hip na to
28. 6. 2010 10:48
Magdi, jen pro zajímavost, já takhle zelí taky nikdy nedělala. Jen do segedinského guláše dávám záklehtku ze smetany. Taky nedávám žádnou závařku do hrachové polévky a můj syn ano. Klidně si ji udělá s masovými knedlíčky. No, kombinace, jak blázen, ale vždy k jídlu
28. 6. 2010 10:42
Jó, mě příjde, že to je jednoznačně chlapská kombinace. Můj muž si to takhle kombinuje i třeba v restauraci z jídelního lístku a pak si čvachtá ..
28. 6. 2010 10:35
Mňa zaujalo to zelí. S takouto úpravou som sa ešte nestretla - myslím so smotanou. Musí byť výborné. Zdravím syna! +
28. 6. 2010 09:10
kokronilla jasně, proč ne? No, myslím, že k jídlu to je
28. 6. 2010 06:36
Já podobně "nesmyslné" kombinace miluju a občas i vytvářím, leč zelí s bramborákama jsem ještě nezkoušela, takže výborná inspirace, tento týden mám volno, tak to uvařím rodince, ať mají zase něco nového
27. 6. 2010 18:06
Děkuji za bodíky. scarlet, synovi je 30 let, nebo teda bude 8.8. a je vyučený kuchař. Jeho kombinace někdy nechápu, ale pravda je, že vaří skvěle. I ty želvičky tvořil on. Já bych asi praskla, kdybych tohle snědla, ale on si koupil nový mobil a tak chtěl vyzkoušet foťák a poslal mi to a znáte mne, proč by se ostatní taky nepodívali? Název jsem vymyslela já.
27. 6. 2010 17:19
+7
27. 6. 2010 16:15
Jano,i já si toto jídlo občas udělámfakt dobrýprostě každý máme různé chutě+6
27. 6. 2010 13:35
Jani proč recese? Vždyť to jsou samé dobré věci Hned bych si dala
27. 6. 2010 12:10
propána, kolik má syn let???!!!To je hotový božíhodový oběd!!!!Smekám
27. 6. 2010 11:53
Teda fakt zvláštneale všetky tri "súčasti" tohto jedla milujemTakže verím,že to bolo dobré a bolo s tým aj dosť práceMáš šikovného synaa dali ste tomu aj pekný názov
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 20 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 9 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 10 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 10 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 12 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 12 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 12 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: karboš zelos bramboš masové želvičky jako karbanátky mletý karbos se sýrem recept na karbos uzeninové karbanátky kolik syrového masa se používá na vaření co je karbos chlapské karbanátky zelos.cz masové želvičky recept karboš
Suroviny: maso mleté, česnek, vejce, sůl, pepř, majoránka, strouhanka, olej, brambory, vejce, česnek, majoránka, sůl, pepř, mouka hladká, olej, zelí kysané, kmín celý, cibule, mouka hladká, smetana 12%, sůl, pepř, olej
Karboš-bramboš-zeloš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x2zJ
13 názorů