Pórkový dort
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 762 kJ / 2 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,62 g |
Tuky | 162,13 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 1,45 g |
Sodík | 3,16 g |
Sůl | 7,16 g |
Sacharidy | 200,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2011 17:01
Na jakou teplotu to tak péct?
25. 9. 2010 17:04
Ty fazole jsou tam proto, aby ten korpus byl krásně rovný a nevyboulil se.
25. 9. 2010 16:59
týýjo úžasný nápad, já teď objevila vynikající chuť porku, kterou jsem před tím tolik nemusela a tohle se mi líbí, takže určitě vyzkouším i když bez šunky posílám bodík
25. 9. 2010 16:55
Tak to je teda něco, z čeho jsem jelínek! Na co se tam dávají zapékat ty luštěniny, když se mají pak odstranit? Jinak máš super vyfocený fotopostup, jen mi nedochází ty fazole tam..
25. 9. 2010 15:54
to je uplne fuk....muze byt fazole i hrach....to je jen aby testo pri predpekani zustalo v tom spravnem tvaru a nevyskocilo nam....lusteninam to peceni nevadi a po vychladnuti je muzes schovat,nebo z nich uvarit co je libo....
25. 9. 2010 15:49
A jaké luštěniny?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 12 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 14 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 16 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 1 hodinou
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 3 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 4 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 5 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 5 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 5 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Chystáte se na posvícení nebo na pouť? Připravujete pro rodinu a přátele nějaké tradiční pokrmy?
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Další recepty
Tématické fráze: aby se dort nevyboulil porkovy kolac pórkový koláč smetana porkový dort se smetanou porkovy dort se syrem pórkový tvar porek dort porkovy pečení zakysaná smetana recept jídla z pórku
Suroviny: mouka hladká, máslo, žloutek, sůl, pórek, cibule, olej, šunka, smetana zakysaná, vejce, sůl, pepř, sýr nastrouhaný
Pórkový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q7j0
6 názorů