Rybářský kotlík s křupavou čepicí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 344 kJ / 1 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,03 g |
Tuky | 102,70 g |
Vláknina | 14,98 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 27,99 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Autorem receptu je pan Petr Stupka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 1 hodinou
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí maso s rajčatovo-paprikovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené bagetky
Přidáno 30. 5. 2024 13:47
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno 30. 5. 2024 11:15
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno 30. 5. 2024 10:16
Právě bylo uvařeno:
Krupičková polévka
Fitulka uvařila před 34 minutami
Polévkové koření z libečku
Kveta58 uvařila před 1 hodinou
Zdravá špaldová buchta
Zanetk uvařil před 3 hodinami
Drobenkový koláč s ovocem a posypkou
Franibald uvařila před 3 hodinami
Bramborový guláš
tara23 uvařila před 3 hodinami
Bílá krémová česnečka
Veronika.Hrozna uvařila před 3 hodinami
Krkovička pro návštěvu
janela1 uvařila před 4 hodinami
Avokádová pomazánečka
jankohrasko uvařil před 4 hodinami
Bezový sirup
Fitulka uvařil před 4 hodinami
Makronky
Virtuous0112 uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Jak upéct nejlepší rybízové moučníky. Některé známe už od našich babiček, jiné překvapí svou skvělou chutí a rychlou přípravou
Další recepty
Tématické fráze: těsto na ryby petr stupka recepty testa na ryby vaření v kotlíku recept na rybářské těsto kotlík na vaření recept na testo na ryby rybářské těsto petr stupka rybarska testa recepty na rybářské těsta rybarske testy petr stupka kucharka rybářské těsto recept kotlíkové recepty recepty stupka recepty na rybářská těsta jak udělat rybářské těsto kotlíky na vaření rybarske testa recepty
Suroviny: kapr, cibule, pórek, česnek, rajče, celer, mrkev, mouka hladká, pepř mletý, žloutek, koření kari, petrželka zelená, bazalka čerstvá, tymián, sůl, olej, těsto listové
Rybářský kotlík s křupavou čepicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qB3
0 názorů