Srnčí guláš na červeném víně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 055 kJ / 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,40 g |
Tuky | 2,94 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 329 mg |
Sodík | 513 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 40,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Improvizovala jsem a zapomněla jsem přidat česnek, se kterým vždycky počítám. Musím říct, že tam vůbec nescházel, asi by se ty chutě a vůně tloukly.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 5. 2024 16:22
Podle tohoto receptu už vařím několik let, obyčejně na chatě v kotlíku. Moc se vždy těšíme, guláš je opravdu výborný. Víno Shiraz kupuji v Lidlu a maso kousek za Znojmem v Kravsku - www.moravialov.cz/
Všem doporučuji 👍👍👍
Všem doporučuji 👍👍👍
23. 1. 2015 10:39
Ivulala: Tak to jsem moc ráda, že jste si pochutnali. Děkuju!
22. 1. 2015 12:18
Naprosto výborný gulášek přidala jsem jednu sušenou nadrobno nakrájenou chilli papričku bodík letí
23. 5. 2014 11:55
Kvalitní maso na srnčí guláš můžete zakoupit na eshopu firmy Windsor Enterprise s.r.o.
www.ceska-zverina.cz
www.ceska-zverina.cz
15. 12. 2012 21:49
Ten má barvičku. Nádhera
15. 12. 2012 21:45
savlinka: i Tobě moc děkuji
15. 12. 2012 21:44
Bibinka: Jani, to je skvělé, že si vyzkoušela! Fotky máš krásné a hlavně, že chutnalo. . . Myslím, že vůbec nevadilo, že Ti chyběla jedna ingredience, vždyť fantazii se meze nekladou, já tak vařím taky. A moc děkuji.
15. 12. 2012 16:26
....
15. 12. 2012 16:07
Pajaja: Pajajko, guláš výbornej a to i přesto, že jsem ho udělala bez vína, které doma nebylo a byl z krku+kousek jako kližky, všechno jsme vylízali Bodíka jsem ti dala, tak dneska jen fotičku.....na talíři je taťuldova porce a protože knedlíků ze včerejška bylo málo, měli jsme 2 přílohy, ke knedlíkům ještě těstoviny.
12. 12. 2012 15:51
Pajaja: Pajajko, dneska večer jdu na něj a budu ho dělat v PH
Dám vědět, zítra na něj přijede návštěva, tak musí být úžasný
Dám vědět, zítra na něj přijede návštěva, tak musí být úžasný
5. 12. 2012 22:04
Vyzkoušeno, recept výborný. Místo mouky jsem zahustila chlebem a taky je to dobré
25. 8. 2012 11:31
Michal: Moc mě těší, že jsi vyzkoušel a chutnalo ti. . . Také děkuji za pochvalu.
21. 8. 2012 16:49
Zrovna jsem dojedl..opravdu delikatesa, přesně podle receptu....díky moc
4. 10. 2010 19:48
Pajajo tohle je parádní recept s krásnýma fotkama. A protože dělám skoro stejně, tak přidávám jistou boďku č. 3 a doporučuju dále. Je to opravdu výborné.
4. 10. 2010 19:09
Pajajo, ten tvůj recept mi nějak utekl, máš to nádherný, jistě je to i dobrý a ta barva šťávičky senzační(na ty já jsem zatížená). Jinak to bohužel nejde, než ti dát 2. bodaale dala bych jich i víc
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 10 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 11 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 15 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 39 minutami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 8 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 9 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 9 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 11 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 11 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 11 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 11 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: srnčí guláš srnčí na víně guláš recept srnčí kýta na červeném víně jeleni gulas na vine gulas na vine recepty z divočiny divočina na víně guláš srnci na cervenem vine srnčí kýta na víně srnčí guláš recept recepty divočina nejlepší srnčí guláš srnčí kýta recepty guláš z divočiny nejlepší recepty ze srnčího srnci maso recepty nejlepší jelení guláš divočina recepty
Suroviny: kýta srnčí, cibule, paprika sušená sladká, sůl, pepř, koření nové koření, bobkový list, koření divočina, víno červené
Srnčí guláš na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j8gl
18 názorů