Peruánské ceviche
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 141 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,21 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 2. 2017 23:24
Těch limetek je jako na malou velrybu..., ale proč ne, na velikosti záleží, že?
Dělávám podobně tuvodního kapříka jako studený předkrm občas jako součást menu s tímto teplým "mořským" předkrmem https://www.toprecepty.cz/recept/38417-ustrice-sv-...
No, na rozdíl od přidaných foteček další stejný recepis sem vkládat nebudu, na to jsou zde jiní, že
Dělávám podobně tuvodního kapříka jako studený předkrm občas jako součást menu s tímto teplým "mořským" předkrmem https://www.toprecepty.cz/recept/38417-ustrice-sv-...
No, na rozdíl od přidaných foteček další stejný recepis sem vkládat nebudu, na to jsou zde jiní, že
28. 1. 2012 21:42
6
25. 10. 2010 09:35
Moc děkuji za odpověď.
25. 10. 2010 09:07
Ryby dávám asi tak 3/4 kila,zakapat limetou,ale ne aby to plavalo.
25. 10. 2010 08:10
Prosím, recept neuvádí množství ryb na těch 5-6 limet. Ráda bych zkusila, tak se ptám...
20. 10. 2010 19:26
+1
20. 10. 2010 16:16
Hm...tak na čerstvou rybku si musím počkat, až pojedu někam do přímořské oblasti na dovolenou...
20. 10. 2010 15:37
Ano, ceviche známe a milujem. Doporučuju zkusit. Nemusí to být jen pangas, opravdu výborné je to ze všech mořských potvor, včetně krevet. Jen to musí být opravdu čerstvé, to jediné je důležité. Jak praví znalci, když je ryba cítit jako ryba, kup si hovězí.
20. 10. 2010 15:28
Zajímavá úprava ryb
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 3 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 22 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Právě bylo uvařeno:
Putimské vepřové nudličky
romanka1009 uvařila před 29 minutami
Kaše z ovesných vloček
Klara17 uvařila před 41 minutami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
zacekz uvařil před 46 minutami
Segedínský guláš
Eva z HK uvařila před 54 minutami
Domácí chleba z trouby
Martin432 uvařila před 2 hodinami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
kraloja uvařila před 2 hodinami
Hrníčkové vafle
Possy uvařila před 2 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
kamila29 uvařila před 2 hodinami
Mořské vlnky
Leennkkaa uvařila před 5 hodinami
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Desatero - jak na česnekové pesto. Jak se připravuje, co do něho patří a jak ho využijeme
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Pohlreichův souboj restaurací finišuje: O postupujícím rozhodly chybějící příbory, studené jídlo i moravská dřina
Další recepty
Tématické fráze: peruánská kuchyně recepty peruánská kuchyne peruánské jídlo cheviche seviche ceviche z tresky peruánská kuchařka seviche recept ceviche z lososa recept seviche caviche peruánská jídla geviche cheviche recept rybý recepty lososovy ceviche recept na seviche peruanska polévka sevitche peruánská kuchyně recept
Suroviny: pangasius, cibule červená, chilli paprika čerstvá, sůl, pepř mletý, koriandr čerstvý
Peruánské ceviche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0K2
9 názorů