Pangasius na přírodno
Recept ještě nebyl hodnocenFilety omyjeme a vysušíme přebytečnou vodu, osolíme, opepříme, posypeme sladkou paprikou, drceným nebo mletým kmínem,obalíme v hladké špaldové mouce, aby se nám…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 573 kJ / 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,00 g |
– nasycené | 1,90 g |
– nenasycené | 5,10 g |
–– mononenasycené | 3,50 g |
–– polynenasycené | 1,60 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Filety omyjeme a vysušíme přebytečnou vodu, osolíme, opepříme, posypeme sladkou paprikou, drceným nebo mletým kmínem,obalíme v hladké špaldové mouce, aby se nám…
Smícháme 5 lžic hladké mouky, papriky, soli, pepře, kmínu a bylinky. Pangase osušíme a obalíme ve směsi. Na pánev dáme máslo a rybu na něm osmažíme z obou stran.…
V kastrůlku zahřejeme všechny uvedené ingredience na marinádu a rozmícháme do hladka. Odstavíme. Rybu osušíme, osolíme a vložíme na 10 minut do marinády. Poté ji…
Pekáč vymažeme máslem, položíme plátky osoleného a okořeněného rybího filé a posypeme mraženou zeleninovou směsi, kterou můžeme mírně osolit nebo okořenit (podle…
Filety pokapeme šťávou z limetky, osolíme a opepříme. Z uvedených surovin vymícháme hladké těstíčko, které si můžeme přichutit bylinkami nebo kořením podle chuti. Já…
Pangasia omyjeme, osušíme a jemně mu nařežeme kůži. Do ryby (do zářezů) vetřeme koření na ryby, osolíme. Rybu osolíme i uvnitř břišní dutiny. Břišní dutinu naplníme…
Filety osušíme, lehce osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou a necháme chvíli odpočinout. Mezitím si nakrájíme všechnu zeleninu.Žampiony na širší plátky, řapíky…
Brambory omyjte a rozkrájejte na měsíčky. Smíchejte je s trochou grilovacího koření, ale jen pro hezkou barvu, aby se to netlouklo s kari a dejte péct do trouby…
Pangasia vysušíme a nakrájíme na proužky cca 3cm. Osolíme, pokapeme citronem a obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance (smíchaná se seznam.semínky, příp.…
Filety si po délce lehce okrojíme do rovna, osolíme, pokapeme citron. šťávou, posypeme kořením (já přidala ještě trošku čerstvého tymiánu) a po délce pomažeme…
Čerstvé syrové ryby zbavíme kůže a nakrájíme na kostičky. Kousky ryby dáme do velké, nekovové mísy a přelijeme šťávou z limetek, přidáme cibuli, nasekanou chilli…
Pokud máme pangasia ještě mraženého, necháme ho postupně rozmrznout (nejlépe přes noc v lednici). Pak ho naporcujeme na menší kousky (řekněme tak na tři sousta), každý…
Pangasia necháme rozmrznout, osolíme a jednotlivé filety obalujeme v těstíčku z uvedených surovin. Z těstíčka rovnou na pánev do rozpáleného oleje a smažíme do zlatova.
Rybu rozmrazíme, vymačkáme vodu, osolíme,pokapeme citronovou šťávou, posypeme kořením, obalíme v mouce a smažíme
Vařené brambory rozšťoucháme, povaříme zeleninu na skus a taky rozmělníme na drobno. Na trošce oleje opečeme rybí maso, osolíme, opepříme a podusíme doměkka. Pak…
Pangase osolíme a cibuli nakrájíme na jemné proužky. V hlubší pánvi rozehřejeme máslo a přilijeme trochu oleje. Přidáme cibulku a asi 1 minutu na mírném ohni…
Oba česneky nakrájíme nadrobno, osolíme, opepříme, přidáme vločky a olej, rozetřeme, nebo vložíme do hmoždíře a vytvoříme pastu. Filety pangase osušíme a potřeme z obou…
Do zapékací misky připravíme alobal, vložíme posolené filety pangasia, pokapeme šťávou z půlky citronu.Druhou půlku citronu nakrájíme na kolečka a poklademe na filety,…
na pánev dáme trochu oleje a hranolky.Hranolky smažíme do zlatova osolíme a opepříme (dle chuti) a nandáme na talíř. Pak se pustíme na pangase. posymeme ho troškou…
Pangase trochu osolíme, pokapeme citronem, necháme chvilku odležet, potom uvaříme (já vařila v mikrovlnce 4 min.), necháme vychladnout. Mrkev a celer také uvaříme,…
Rybu necháme rozmrazit, osušíme a rozkrojíme na 2 - 3 cm proužky. Osolíme z obou stran a opepříme. Slaninu a sýr nakrájíme na hranolky, dáme na rybu a zavineme do rolky…
Pangase necháme rozmrazit a vysušíme ho papírovou utěrkou. Nakrájíme filety na nudličky, posypeme zázvorem, přidáme obě omáčky, rozšlehané vejce a solamyl rozmíchaný v…
Pangasia necháme rozmrznout, menší zapékací misku lehce vymažeme trochou olivového oleje. Pangasia přepůlíme, z obou stran posolíme, popepříme a posypeme kořením na…
Nejdřív si uděláme omáčku, ta je asi nejpomalejší na přípravu. Z másla a mouky připravíme jíšku, zředíme ji vývarem a vínem a povaříme. Přilijeme šťávu z citronu a…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Jak dlouho namáčet luštěniny? Nejvíce času potřebují fazole a cizrna, bez namáčení se obejdou červená čočka a loupaný hrách
Pořiďte si šikovné pomocníky. Pobaví vás a ušetří vám čas
Jak na pravé řecké frappé? Spolumajitel taverny Konstantinos Panos prozradil svůj léty prověřený recept