Koňská kýta po cikánsku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 380 kJ / 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,00 g |
Tuky | 9,75 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 353 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
... a zase konina - to bude diskuse :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2016 21:57
18. 4. 2016 20:02
2. 11. 2010 15:33
2. 11. 2010 10:22
2. 11. 2010 08:51
2. 11. 2010 08:43
2. 11. 2010 08:33
Diskuze jíst či nejíst je každého věc.
2. 11. 2010 08:32
2. 11. 2010 08:31
Pojem ušľachtilé zviera vymysleli ľudia, ale čo je to ušľachtilé zviera ? Podľa čoho sa posudzuje ušľachtilosť ?
Kedysi mala švagriná prasiatko, odmalička sme ho hladkali, bolo miláčikom. Keď ho ako "dospeláka" zabili, nemal ho kto jesť, bol to náš Miki. Tak všetko mäso rozdala.
Ak si k niekomu vybudujem vzťah, pravdaže to nezjem, ale mäso v obchode pochádza zo zvieraťa, ku ktorému človek nemá citový vzťah.
Mimochodom, kone sa na rozdiel od prasat, kráv a diviny či hydiny zabíjajú len tie, ktoré by uhynuli, napr. majú zlomenú nohu.
Každé zviera je živý tvor, a človek, či chceme alebo nie, je v prírode predátor, niekedy bohužiaľ.
Ale aj rastliny sú živé, majú pamäť, reagujú...a predsa nikoho nenapadne hovoriť, že sme ich zjedli, hoci mnohé z nich sú tiež ušľachtilé.
Nechajme preto na každom z nás, nech je to, čo mu chutí, čo má rád, a neodsudzujme recept len preto, že je použitá surovina, ktorú my nemáme radi alebo z rôznych dôvodov ju nekonzumujeme.
2. 11. 2010 07:24
2. 11. 2010 07:23
2. 11. 2010 05:33
2. 11. 2010 00:38
1. 11. 2010 23:55
1. 11. 2010 22:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 14 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 16 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 27 minutami
Výborné lasagne
adriana.dragounova@gmail.com uvařila před 30 minutami
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 1 hodinou
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 2 hodinami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 2 hodinami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Kopr může mít v kuchyni všestranné použití. Nemusí být nutně jen součástí kulajdy a omáčky
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Další recepty
Tématické fráze: vepřová kýta po cikánsku koňské maso konske maso recepty hovězí nudličky po cikánsku jak připravit koňské maso konska kyta rcepty koňský guláš koňská kýta recepty kuřecí nudličky po cikánsku recept vepřová kýta po cikánsku koňský guláš po cikánsku rozdíl mezi hovězím a konským masem co uvařit z koňského masa koňská kýta čím zpravit hodně pálivý guláš konske maso kyta rozdil mezy hovezim a konskym masem gulas z konske kyty kančí kýta po cikánsku nudličky po cikansku
Suroviny: maso koňské, protlak rajčatový, koření gyros, pasta papriková, sůl, pepř, cibule, máslo, olej
Koňská kýta po cikánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3w5A
23 názorů