Boršč zase trochu jinak
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 24 903 kJ / 5 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 041,06 g |
Tuky | 178,44 g |
Vláknina | 33,36 g |
Cholesterol | 2,85 g |
Sodík | 3,59 g |
Sůl | 8,78 g |
Sacharidy | 30,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj:
Mezinárodní kuchařka(malinko poupraven)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 3. 2020 17:16
11. 10. 2019 11:20
17. 11. 2014 15:45
23. 6. 2012 20:17
23. 6. 2012 12:55
17. 6. 2012 08:50
16. 6. 2012 22:48
16. 11. 2011 06:29
14. 4. 2011 12:54
4. 12. 2010 12:02
4. 12. 2010 12:01
3. 12. 2010 15:09
27. 11. 2010 21:09
27. 11. 2010 19:33
27. 11. 2010 19:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 10 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 14 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 47 minutami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 1 hodinou
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 3 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 3 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 3 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 3 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Jak zpracovat borůvky a připravit je na zimu. Jsou zdravé a chutné
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Další recepty
Tématické fráze: bořšt borst recept cvikle boršč co je cvikla recept na boršt borst z cervene repy zeleninovy borst rusky borst polivka borst co je cvikle co je to cvikla recept na boršč boršč recept recept na polévku boršť polevka boršt recepty od pepy řepy boržť polevka domácí boršť boršť z červené řepy syrové
Suroviny: přední hovězí, plec vepřová, mrkev, celer, petržel, zelí hlávkové, protlak rajčatový, řepa červená, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř, smetana kysaná, máslo, máslo, mouka hladká
Boršč zase trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZYN
23 názorů