Boršč - trochu podle mě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 603 kJ / 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,98 g |
Tuky | 7,99 g |
Vláknina | 25,35 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 62,82 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do polévky můžeme ještě dát kostičky šunky nebo párku....
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 3. 2023 14:00
10. 2. 2017 22:17
23. 9. 2016 07:40
8. 7. 2016 08:46
3. 1. 2016 14:08
Dnes jsem uvařila,je dobrý,přidávám foto.
4. 10. 2010 07:17
12. 9. 2010 12:35
11. 9. 2010 20:25
8. 9. 2010 15:54
8. 9. 2010 15:07
8. 9. 2010 13:22
8. 9. 2010 13:09
8. 9. 2010 13:02
8. 9. 2010 12:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 1 hodinou
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 4 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 5 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 16 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 19 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pórková polévka
Adela_Senti uvařila před 14 minutami
Vepřová játra na slanině
Martas6 uvařila před 22 minutami
Rebarborový koláč
tara23 uvařila před 38 minutami
Nakládané řízky
Julia Oskerova uvařil před 59 minutami
Vláčně tvarohová bábovka s kandovaným ovocem
sikorova4@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Ořechová bábovka
Jardam uvařil před 1 hodinou
Mrkvový salát s vejci
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
Adela_Senti uvařil před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
mejtys uvařila před 1 hodinou
Rýžový nákyp
betkav uvařil před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: boršč z červené řepy boršč z kysaného zelí polévka boršč bez masa recept na boršč bez masa zeleninová polévka podle mačingové boršč z červené řepy bez masa boršč kysané zelí boršč boršč bez masa polévka z červené řepy podle haliny boršč od mačingové boršč bez červené řepy boršč top boršč dle mačingové recept na boršč top recepty boršč u haliny v kuchyni boršč vynikající boršč boršč s červenou řepou bez masa jak se dela borsc
Suroviny: maso hovězí, řepa červená, zelí hlávkové, mrkev, petržel, celer, brambory, bobkový list, koření hřebíček, pepř celý, koření nové koření, sádlo, cibule, protlak rajčatový, mouka hladká, sůl, petrželka, cukr, ocet, smetana
Boršč - trochu podle mě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3w69
14 názorů