Kuře podle Požarského
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 362 kJ / 1 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,22 g |
Tuky | 47,82 g |
Vláknina | 35,36 g |
Cholesterol | 691 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,84 g |
Sacharidy | 226,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jedná se o oblíbený pokrm ruské carské rodiny.
Zdroj: Klasické kuře, drobně upraveno podle zkušenosti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 10. 2019 23:16
může to být možná dobré, ale je to zcela zcela jiný recept - určitě ne pro carskou rodinu - paní Meszarosovabolya měla zčásti pravdu - plněná prsa, ale v originále pro většinu z nás nedostupná vzhledem k surovinám - husí játra, telecí maso, lanýže - žádná houska, rajčata, protlak ...
29. 12. 2010 12:21
Teda Eliza,to je fakt pastva pre očia určite to aj tak chutíTo si zaslúži bod aj bez vyskúšania,ale ukladám si
29. 12. 2010 12:14
super
29. 12. 2010 10:16
Krásné
29. 12. 2010 09:53
+11
28. 12. 2010 22:16
neco mi ten receptik pripomina z mladi, ale nespomenu si na nej presne, Pripomina mi babicku Bodika si rozhodne zaslouzi
28. 12. 2010 22:07
obrázek k nakousnutí.
28. 12. 2010 20:32
Cat, to môže byť nejaký "vtipálek"...
28. 12. 2010 20:28
Elizo, moc hezký recept!
A pokud vím, paní Mesza.... sem má zakázaný přístup (mezi námi - já bych se, na jejím místě, někam "zahrabala", ale ona má asi pocit, že má stále co říct...)
A pokud vím, paní Mesza.... sem má zakázaný přístup (mezi námi - já bych se, na jejím místě, někam "zahrabala", ale ona má asi pocit, že má stále co říct...)
28. 12. 2010 20:27
Eliza, mne sa Tvoja verzia páči, určite vyskúšam, škoda, že Ti nemôžem prideliť aj bod. Len som uviedla dalšiu možnosť z Medzinárodnej kuchárky, ako sa tieto prsíčka pripravovali na Brusel Expo 58.
28. 12. 2010 20:25
Receptík je veľmi pekný, trochu prácny, ale určite stojí za to! Vždy obdivujem tvoje fotky, ako to naaranžuješ, sú nádherné! Takže
(ten nick stačí prekopírovať, nemusíš opisovať)
(ten nick stačí prekopírovať, nemusíš opisovať)
28. 12. 2010 20:21
Eliz, recept je bombice, mám doma krůtí prsa, čerstvě mletá (mnou), takže se zítra chystám vytřít rodince zrak tímto receptem.
28. 12. 2010 20:17
Moc Vám děkuji za body a pochvaly.
Mezsa...atd. promiň, nechce se mi ten nick celý opisovat - takový recept jsem také našla na Labužníku, ale raději jsem vycházela z reprintu anglické knihy, než z internetu. Co je tištěno, to je dáno. Navíc játra, jako ani jiné vnitřnosti, nejím...takže bych to stejně nevařila.
Mezsa...atd. promiň, nechce se mi ten nick celý opisovat - takový recept jsem také našla na Labužníku, ale raději jsem vycházela z reprintu anglické knihy, než z internetu. Co je tištěno, to je dáno. Navíc játra, jako ani jiné vnitřnosti, nejím...takže bych to stejně nevařila.
28. 12. 2010 19:56
iste je to dobré, ale kuracie prsia sa v Pojarského prsíčkach plnia mletým teľacím mäsom a mletou kuracou pečienkou - játry bez obaľovania.
28. 12. 2010 19:20
Božské obrázky...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 8 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 10 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 13 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 14 minutami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 1 hodinou
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 1 hodinou
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 1 hodinou
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 2 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 2 hodinami
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: kuře recepty kotlet požárského kuře podle požarski kotlet nej recepty na kuře kuřecí řízek požarského brusel dort recept kotlety požarskie recepty požarskeho kotlet kotlet požarského z mletého masa kuřecí plátky pojarski kotlet pozarskeho recept požárské karbanátky požarského řízek recept carske karbanatky carske karbanatky nej recepty kuře pečeně carské kuře pečené kuře na tymiánu kuchařka jiřiny bohdalové kotlety brusel
Suroviny: prsa kuřecí, rohlík, mléko, smetana ke šlehání, mouka hladká, vejce, ořech muškátový, omáčka worcesterová, pepř, sůl, olej, rajče, žampióny, cibule, česnek, protlak rajčatový, bobkový list, tymián, nať petrželová, máslo, cukr, sůl
Kuře podle Požarského
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EPQW
22 názorů