Řízky na Moravance nebo Hradišťance
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dělávám tak hlavně řízky, které zbyly z předešlého dne, protože ohřívané už nemají tak dobrou chuť a jsou tužší. Tyto jsou měkké. Strouhanka z nich neodpadává. Kdo nemá rád příliš ostrá jídla, použije raději Hradišťanku. Recept mám od známé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 3. 2019 20:21
10. 3. 2019 20:13
26. 12. 2018 11:43
26. 12. 2018 00:20
25. 12. 2018 18:18
25. 12. 2018 17:18
Lidi POZOR, zkoušela jsem to, bo me to zaujalo. Je to ODPORNÉ!!!!
Skoda rizku.
25. 11. 2016 19:42
25. 11. 2016 19:28
Vaša odpoveď, žiadna odpoveď.
Otázka bola prečo treba piecť hotový rezeň a nie ho vyskúšať.
25. 11. 2016 10:34
25. 11. 2016 10:30
Podľa postupu prípravy sa rezne usmažia. Toto je jasné.
Prečo potom už hotové sa majú znova piecť 45 min.?
Toto nie je pochopiteľné (raz je jedlo hotové, načo ho treba
hotoviť znova a tak dlhú dobu?).
Keby sa jednalo o gratinovanie, tak by to bolo niekoľko minút,
ale v recepte je jasne napísané "pečeme".
13. 3. 2014 19:01
13. 3. 2014 18:58
18. 2. 2011 16:43
8. 2. 2011 01:23
8. 2. 2011 01:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 22 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 23 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 10 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 10 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 11 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 11 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 11 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 11 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 12 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 12 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
S čím rychle připravit špenát? Obvykle ho podáváme s bramborami, knedlíkem nebo těstovinami. Jsou ale i jiné možnosti
Jak na nejlepší těstíčko na obalování řízků. Takhle připravíte sýrové, česnekové, sezamové a další oblíbená těstíčka k obalování
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: vepřové maso na moravance kotlety na moravance vepřové na moravance veprové plátky na moravance maso na moravance krkovice na moravance kotleta na moravance krkovička na moravance kuřecí maso na moravance rizek na moravance vepřové řízky na moravance řízky s moravankou vepřové maso na zelenině moravanka zbylé řízky plecko na moravance kureci na moravance plátky na moravance kuřecí maso zapečené na moravance kuřecí řízky s moravankou kuřecí řízky na moravance
Suroviny: řízek vepřový, vejce, mouka hladká, strouhanka, sůl, zelenina sterilovaná, máslo, olej
Řízky na Moravance nebo Hradišťance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koYv
21 názorů