Panelákový prejt
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 719 kJ / 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,30 g |
Tuky | 11,61 g |
Vláknina | 16,25 g |
Cholesterol | 924 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,16 g |
Sacharidy | 116,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Po tlačence další premiérová výroba v paneláku, snad se to i vydařilo, obdarovaným chutnalo.
I v panelákovém bytě může vonět zabíjačka :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2011 13:18
28. 2. 2011 12:07
Tak to jo, dík.
28. 2. 2011 11:57
for metema:
Já už to po naplnění nechtěl vařit, tak proto
Já už to po naplnění nechtěl vařit, tak proto
28. 2. 2011 11:52
Ze zabíjačky miluju všechno (krom mozečku), čeká nás to příští týden. Ale jen se poptám proč játra vařit? Myslím, že když se umelou syrový, pěkně prejt obarví. Ale asi tisíc lidí, tisíc postupů. Dávám bod
28. 2. 2011 11:34
Tak tuhle dobrotu si zrovna ukládám+5
28. 2. 2011 11:20
Jóóó Otíku, tak to bych si nechala líbit-suprový, ještě zbylo Jasnej 3.bodík letí
28. 2. 2011 10:55
Nádhera, vyzkouším.
28. 2. 2011 10:45
for Kadlík. .... "a vo tom to je, tisíc lidí bude vařit jedno jídlo a vznikne tisíc různých postupů byť u jednoho pokrmu"
28. 2. 2011 10:34
V pondelok, ráno...a toto Otíku, ty si nedáš pokoj a nedáš...
28. 2. 2011 10:28
moc krásné, přidal bych i libového, a ten česnek syrový. Jo, a mlel bych na hrubější šajbě, ať to udělá výraznější mozajku... A taky - ty rohlíky do jitrničkového prejtu dávám namočené v mléce, a vymačkané... a... a ... eště tak po čuni, ať si nevymýšlám, že??? Moc pěkné...
28. 2. 2011 10:23
Úžasný název!!! A krásné foto řezu, no, jak jinak, k sežrání!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 4 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 4 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 6 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 7 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 7 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 9 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 9 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Jak připravit a upéct prejt v několika krocích. Jde to i bez zabíjačky
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: masový prejt černy prejt panelákový domácí prejt recept prejt prejt z vepřového masa prejt recept hotový prejt domácí prejt prejt z vepřové hlavy jak vyrobit prejt recept na prejt priprava prejtu prejt z hlavy masovy prejt recept proc zhorknou jatra vepřový prejt prejt na panvi jak dlouho péct černý prejt masový prejt se zelím vyroba jelitoveho prejtu
Suroviny: hlava vepřová, lalok vepřový, nožička vepřová, rohlík, majoránka, koření nové koření, bobkový list, česnek, pepř mletý, játra vepřová, sůl
Panelákový prejt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv26
11 názorů