Pečený pstruh se žloutkovo-zeleninovou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 970 kJ / 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,04 g |
Tuky | 28,22 g |
Vláknina | 16,41 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 80,68 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 3. 2014 21:14
Dobrotka,pochutnali jsme si
12. 5. 2011 20:00
Hezký recept
12. 5. 2011 18:57
Krása jako vždycky
12. 5. 2011 18:30
Joo, píšu to níže - Líza se vrátila ze školy v přírodě s tím, že jediné od ryb tam měli smažené prsty a filé pod sýrem a to ona nemá ráda. Protože ale ryby zbožňuje (třeba v lázních si v restauracích dávala jen ryby a jinak vlastně taky...) a chyběly jí, hned včera jsem při čekání na příjezd dětí nakoupila na náměstí čerstvé od ledu a tak baštíme... Měla úplný absťák...
12. 5. 2011 18:00
moc hezká rybka, ty máš nějaké rybí období
12. 5. 2011 17:13
krásný recept a fotky smozřejmě také
12. 5. 2011 17:11
Krásný recept i fotky+
12. 5. 2011 17:06
velmi jedlé foto
krásný,chuťově vyvážený a ingrediencemi nepřeplácaný recept
bravo
krásný,chuťově vyvážený a ingrediencemi nepřeplácaný recept
bravo
12. 5. 2011 16:55
12. 5. 2011 15:57
Moc se mi líbí ta omáčka, třebaže já ryby raději přírodně.
12. 5. 2011 15:32
Jsem ráda, že se recept líbí. U nás probíhají rybí hody, dcera se vrátila ze školy v přírodě s absťákem...
12. 5. 2011 15:26
12. 5. 2011 14:47
mňam,pstruh je moje oblíbená pochutinakrásný receptík+
12. 5. 2011 14:43
joj já taky pstroužka můžu v jakékoliv podobě super+1
12. 5. 2011 14:31
teda el.....ty vrahu pstruha miluju a tenhle vypadá po všech čertech žravě
nádhera
nádhera
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 23 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno 30. 5. 2024 08:30
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Makronky
Virtuous0112 uvařil před 21 minutami
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 12 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 12 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 12 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 12 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 13 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 13 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 13 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Režisér a producent Petr Jákl: Zbožňuju chipsy a oříšky a nesnáším vaření podle receptů, raději improvizuji
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: pečený pstruh pstruh na petrželi pstruh recept pstruh teplota pečení pečený pstruh s bylinkami teplota peceni ryby pstruh recepty zeleninová omacka pečení pstruha teplota pstruh s citronovou omáčkou pstruh na zelenině teplota pečení pstruh pstruh smazeny pstruh smazeny s bylinkami pstruh pečený v troubě s omáčkou vývar pstruh pstruh se zeleninou pečený pstruh - top receipt pečený pstruh v troubě se zeleninou pstruh se zeleninou v troubě
Suroviny: pstruh, mrkev, petrželka kořenová, cibule, vývar, máslo, žloutek, šťáva citronová, česnek, sůl bylinková, pepř bílý, petrželka zelená, brambory
Pečený pstruh se žloutkovo-zeleninovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEOz
16 názorů