Dušené okurky s liškami a křemenáči
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme podlít i trochou bílého vína
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 7. 2011 15:37
1974andrea:vínko..noo,ještě lepší
to mi ani neříkej,že chodíš na houby s kosou
to mi ani neříkej,že chodíš na houby s kosou
31. 7. 2011 15:30
Andrejka mi do toho skočila, že ani bodík jsem nestihla , jinak jsem chtěla dodat, prý i u nás v Jizerkách už jsou lišky..., hm, jdu si je namalovat , snad se dostanu v týdnu...
31. 7. 2011 15:28
rebeka:V tom případě bych tam nalila trochu bílého vínka, aby to chytlo navinulý šmak. Přijeď si nasbírat, tady se nehledá, ale sbírá
31. 7. 2011 15:28
No tak já z toho mám jen tu okurku (cuketu bych taky ještě našla), o houbičkách zatím jen sním...
31. 7. 2011 15:21
1974andrea:já bych prubla i s tou cuketou a přidala tam pár kapek balsamica..ale stejně nemám hříbky..tak nic
31. 7. 2011 15:21
tak to bych si dala, zajímavé a určitě dobré
31. 7. 2011 15:16
Bibinka:Díky Bibinko, to mě těší
31. 7. 2011 15:10
Andreo, bezva záležitost, chuťově vyvážená a zaručeně dobrá a ty máš 2.bod
31. 7. 2011 15:04
rebeka:To mě v první chvíli taky napadlo, ale bude to mít úplně jinou chuť. Ty okurku jsou takové navinulé. Pěkná rýmovačka Nadi. Díky
31. 7. 2011 14:54
Andri machruješ cooo houbičky jsi v lese našla s receptíkem jsi sem zašla,děláš mi chutě samé,já jen zírám:týý joo,pane
a co tam místo okurek vrazit cuketku
a co tam místo okurek vrazit cuketku
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 12 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 14 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 17 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 1 hodinou
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 3 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 5 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 5 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 5 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 5 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: kremenaci jak vypadá hřib křemenáč dušené hřiby do mražáku kdy sbirat okurky hřiby dušené křemenáče na víně recept salatovka mrazak recepty z okurky salátovky namalovat okurku co s křemenáči lišky vmrazáku naco je nejlepsi houba křemenáč křemenáč nakládaný nakládané křemenáče naco jsou dobre bazalkove seminka dusene hriby s okurkami lišky do mrazaku naco použít hovězí váleček hřib křemenáč okurký hadovky
Suroviny: okurka čerstvá, houby lišky, houby křemenáči, cibule, slanina, sýr smetanový, máslo, kopr, sůl, pepř
Dušené okurky s liškami a křemenáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwO6
25 názorů