Zapečený květák s bramborem v sýrovo-bešamelové omáčce
Máte chuť na lehký jarní oběd? Vyzkoušejte tento výborný pokrm, který jednoduše připravíte z vařeného květáku a brambor, které zalijete omáčkou z tavených sýrů, posypete medvědím česnekem a zapečete dozlatova.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 4 310 kJ / 1 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,65 g |
Tuky | 42,15 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 136,50 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2017 11:31
31. 8. 2011 10:32
30. 8. 2011 16:25
30. 8. 2011 16:24
30. 8. 2011 16:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 7 minutami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 3 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 14 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 15 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat medvědí česnek. V kuchyni se používá nejlépe v syrovém stavu
Jak připravit nejoblíbenější zapékané rychlovky, česnekové bagety a chleby ve vajíčku
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Další recepty
Tématické fráze: zapečený květák s brambory zapečený květák s bramborem a besamelem zapékaný květák s bramborem bešamelová omáčka se sýrem zapečeny květak v bešamelu bešamelová sýrová omáčka květák v bešamelu zapečené brambory s květákem zapečený květák květák v sýrové omáčce recept na zapékaný květák zapečený květák s bramborami recepty květák a brambory zapečený květák s bramborem a sýrem zapečený květak s bramborama recept na zapečený květák zapečené brambory se sýrovou omáčkou zapečený květák se sýrovou omáčkou zapečený květák s brambory a bešamelem zapečený květák v sýrové omačce
Suroviny: květák, brambory, máslo, mouka hladká, mléko, sýr tavený, česnek mědvědí, sůl, tuk
Zapečený květák s bramborem v sýrovo-bešamelové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmPr
5 názorů