Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kedlubna v koprové omáčke

Koprová omáčka z kedluben je letní jídlo z nenáročných surovin a přesto plné chuti. Připravit si k němu můžeme přílohu z vařených brambor, nebo ho podávat s pečivem. Zasypané čerstvým koprem bude dokonalé.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 30 min

35 min (5 min příprava + 30 min tepelná úprava)

5. 8. 2008 15:03

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie3 059 kJ / 731 kcal
Bílkoviny29,07 g
Tuky30,47 g
Vláknina32,80 g
Cholesterol 94 mg
Sodík 1,27 g
Sůl3,63 g
Sacharidy68,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to osvěžující letní jídlo. Doporučuji k němu zapečenou bylinkovou bagetu. Kedlubny vybereme mladé a pěkné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana79 Ivana79

29. 10. 2011 14:59

Kalerábovú omáčku som robievala bez kôpru,takže ďakujem za tip:yes:Pridala som červenú papriku a kvapku octa a bol chutný obed:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kedlubna recept kedlubna kedlubny recepty kedlubna na másle kedlubna recepty recepty z kedluben kedlubnová omáčka s koprem recept kedlubna recepty z kedlubny kedlubnová polevka s koprem kedlubny s koprem omáčka z kedluben kedlubnova kopr kedlubna s koprem kedlubny na smetaně s koprem recept koláč z kedlubny koprová polévka s kedlubnou recepty-kedlubna recept z kedluben recepty-kedlubny

Suroviny: kedlubna, máslo, vegeta, sůl, cukr, máslo, mouka hladká, kopr, mléko, smetana

TopRecepty.cz

Kedlubna v koprové omáčke

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJZ3

Naposledy jste si prohlédli